Vreme čitanja: oko 1 min.

Valentina je izašla iz bolnice posle povrede glave i od tada je nestala: Svi je traže

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navode da se u četvrtak u 17:35 gubi trag Valentini koja je tog dana imala traumu glave i gubitak svesti

  • 0
Valentina Raić Foto: nestali.gov.hr

Pre nekoliko dana u Zagrebu je nestala Valentina Raić. Poslednji put je viđena u Ulici Mije Kišpatića, visoka je 175 centimetara, ima svietloplavu kosu i zelene oči te je srednje telesne građe, a ove godine puni 44 godine.

''U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr'', objavljeno je na stranicama Nestali.hr.

Za pomoć u pronalasku preko društvenih mreža obratili su se i prijatelji nestale 44-godišnje žene.

Navode da se u četvrtak u 17:35 gubi trag Valentini koja je tog dana imala traumu glave i gubitak svesti, a zadnji put je viđena na KBC-u Zagreb kada je otpuštena na kućnu negu.

''Valentini od tada niko od nas prijatelja ni kolega ne može ući u trag, ne javlja se na mobilni. Trenutnu adresu stanovanja ne znamo jer se pre dve nedelje preselila na novu adresu koja nam nije poznata. Valentini nije svojstveno da se ne javlja na pozive i poruke niti da se bez obrazloženja ne pojavi na poslu'', kažu.

''Strahujemo od najgoreg jer živi sama i od tog popodneva kada je otpuštena s KBC-a nakon traume glave ne znamo ništa o njoj'', navode i mole za pomoć.

Valentina Raić Foto: nestali.gov.hr

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA