≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkriveni napadači koji su brutalno prebili mladiće na mostu u Ulcinju: Policija raspisala potragu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Incident se dogodio nakon što su se Ulcinjani i Podgoričani, automobilima, sreli na uskom mostu, a niko nije želeo da se vrati vozilom nazad kako bi omogućio prolaz drugom.

  • 0
Crna Gora policija crnogorska Podgorica Foto-ilustracija: SAVO PRELEVIC / AFP / Profimedia

Službenici Odeljenja bezbednosti Ulcinj su nakon niza preduzetih mera i radnji identifikovali dve osobe koja su na mostu na Adi upotrebom podesnih sredstava fizički napali dva muška lica mlađe životne dobi, saopštila je ulcinjska policija.

Policija je raspisala lokalnu potragu za A.L. (20) i A.Š. (22) iz Podgorice, koje se traže zbog sumnje da su izvršile krivično delo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim delom teška telesna povreda.

Oni su, kako se sumnja, 1. maja oko 2.45 časova na mostu na Adi palicom i motkom napali M.M. (22) i N.M. (28), zadajući im više udaraca.

"Vijestima" je iz policije rečeno da se incident dogodio nakon što su se Ulcinjani i Podgoričani, automobilima, sreli na uskom mostu, a niko nije želeo da se vrati vozilom nazad kako bi omogućio prolaz drugom.

 

Oštećenima je ukazana lekarska pomoć, a N.M. su konstatovane teške povrede.

Policija je o svim preduzetim radnjama obavestila državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju koji je kvalifikovao navedeno delo i naložio lišenje slobode osumnjičenih.

(Telegraf.rs)

Video: Na Petlovom brdu upucan mladić (26) ispred zgrade: Taksi ga prevezao na VMA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA