Vreme čitanja: oko 1 min.

Putnici se molili za svoje živote zbog vozača autobusa iz Hrvatske: Čudno ponašanje zabrinulo putnike

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan putnik je odlučio da snimi vozača u akciji, a prizor koji se odvijao ispred njegovih očiju bio je zastrašujući.

  • 1
Autobus ljudi ekskurzija Foto: Shutterstock

Velika uzbuna zahvatila je društvene mreže zbog snimka koja prikazuje vozača jednog poznatog hrvatskog prevoznika kako u potpuno neuračunljivom stanju upravlja autobusom, javlja dnevno.hr.

Kako se navodi, vozač iz poznate prevozničke kompanije preuzeo je grupu korejskih turista u Budimpešti oko 20 sati, nakon čega je tek u 1.50 stigao u Beč. Da stvar bude još gora, vozač se ponašao izuzetno čudno, što je zabrinulo putnike.

Jedan putnik je odlučio da snimi vozača u akciji, a prizor koji se odvijao ispred njegovih očiju bio je zastrašujući. Na snimku se vidi kako vozač izvodi nekontrolisane pokrete telom i rukama, što ukazuje na moguću konzumaciju opojnih sredstava ili alkohola.

Dok su putnici s očima punim straha gledali, vozač je projurio auto-putem, očigledno bez ikakve koncentracije na saobraćaj oko sebe.

Postavlja se pitanje kako je uprava tog autoprevoznika reagovala na ovaj incident. Također je nejasno da li je vozač prijavljen policiji. Snimak je jasno dokumentovao problematično ponašanje vozača, što bi trebalo da bude dovoljno za pokretanje postupka i obaveštavanje nadležnih tela, konstatuje portal dnevno.hr.

(Telegraf.rs)

Video: Još jedan snimak sa mesta prevrtanja autobusa sa srpskim državljanima u Mađarskoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    10. maj 2023 | 20:54

    Nema vozača, sve što ih je bilo kamatnih otišlo. Ostali narkomani, pijanice i starci da voze autobuse. Ovaj je baš tipičan narko. Ja bih odmah izašao iz tog autobusa pa makar i peške išao do cilja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA