≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tinejdžer iz Hrvatske preminuo u izlasku, policija privela muškarca: Svedoci prisustvovali "nemilim scenama"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na osnovu iskaza se veruje da je situacija izmakla kontroli

  • 0
Markov trg, hrvatska policija Foto: Tanjug/HINA/Damir Sencar

Stanovnike Kostanjevca Riječkog nadomak Križevaca jutros je dočekala tužna vest. Naime, noćašnji izlazak u kafić u tom prigorskom naselju u Opštini Gornja Rijeka u Hrvatskoj za 16-godišnjeg srednjoškolca pokazao se kobnim.

Naime, pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima zbog maloletnika je u tom popularnom lokalnom kafiću bila pozvana Hitna pomoć oko 1.20 sati, piše Jutarnji.

Uprkos naporima hitnog medicinskog tima i pružene lekarske pomoći, tinejdžeru nije bilo spasa. Zbog toga je odmah obaveštena i policija koja je pristigla na poprište događaja u ugostiteljski objekat nedugo posle čega su, kako navode iz PU koprivničko-križevačke, priveli jednu osobu.

I dok se nad privedenim muškarcem sprovodi kriminalističko istraživanje, koji je podvrgnut alkotestu i ujedno odveden na vađenje krvi i davanje urina, osim iskaza svedoka koji su noćas prisustvovali nemilim scenama koje su, sudeći prema svemu, u jednom trenutku izmakle kontroli, ključne odgovore o točnom uzroku smrti dati će obdukcija na Odjelu patologije koprivničke bolnice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA