Vreme čitanja: oko 1 min.

Autom blokirao 31 vozilo na parkingu i otišao negde: Pogledajte gde se "uglavio" i izazvao bes vozača

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na Fejsbuk stranici "Promentne zgode i nezgode" ponovo je osvanula fotografija istog parkinga koji je tačno mesec dana bio "zvezda društvenih mreža".

  • 4

Parking nad garažom na Lokvama u Splitu ponovo je u centru pažnje ne samo stanovnika grada pod Marjanom, već sigurno i mnogo šire. Razlog je isti kao i prošlog puta - parking je blokiran i pola vozača ne može da se isparkira.

Na Fejsbuk stranici "Promentne zgode i nezgode" ponovo je osvanula fotografija istog parkinga koji je tačno mesec dana bio "zvezda društvenih mreža". Tada je za blokadu bila zaslužna gospođa koja je zbog toga i kažnjena, a sada još nije poznato ko je doveo do kolapsa.

Građani, pak, smatraju da su krive gradske vlasti.

Fotogrfafija na kojoj se može primetiti kako pola parkiranih automobila ne može da napusti taj prostor bila je sasvim dovoljna da mnogi konstatuju "zar opet?!", ali i da bi bio red da se neko lati malo žute farbe i nacrta veliki X preko mesta na kojima bi trebalo da bude prolaz.

Iako su se mnogi Splićani iznervirali zbog ko zna koji put ponovljene situacije, bilo je i dosta onih koji su odlučili da se, umesto nervozom, protiv ovog prizora bore šaljivim komentarima.

Ovako je to izgledalo pre samo mesec dana:

(Telegraf.rs)

Video: Parkiranje veka: Izlupao nekoliko kola i nije se parkirao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeks

    17. maj 2023 | 15:37

    Posto nisu oznacena parking mesta niti prolaz koji je mogao biti bilo gde u tom redu po meni nije kriv svako je mogao tu da stane realno !

  • cobe

    17. maj 2023 | 16:53

    Ja ovde ne vidim ništa loše .Osim što ovo neliči na parking jer ništa nije obeleženo pa ovaj što su ga zaokružilo nije kriv.

  • Fil

    17. maj 2023 | 16:45

    Ovaj je iz Bg

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA