Vreme čitanja: oko 1 min.

Uhapšena starica (84) u Podgorici: Tukla štapom vršnjakinju i otela joj zlatan lančić?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oštećenoj starici konstatovane su lake telesne povrede

  • 0
Policija, silovanje, silovana starica, zlostavljanje, maltretiranje Foto-kolaž: Milena Đorđević, Shutterstock

Osamdesetčetvorogodišnja starica R. A. iz Podgorice uhapšena je pre dva dana zbog sumnje da je 12. maja štapom izudarala sugrađanku i vršnjakinju S.Đ. i otela joj zlatan lanac, koji je nakon krađe prodala u jednoj zlatari u glavnom gradu.

Prethodno, ušla je u njenu kuću u podgoričkom naselju Tološi, i tražila da joj S.Đ. preda novac, kazali su Vijestima iz Uprave polciije, objasnivši da se Adžović na teret stavlja da je počinila krivično delo razbojništvo.

”Kada joj S.Đ. nije dala novac, Adžović joj je otrgla zlatan lanac sa vrata i drvenim štapom je izudarala, a zatim se udaljila iz kuće oštećene”, kazali su iz UP.

Oštećenoj starici konstatovane su lake telesne povrede, a policija je operativnim radom otkrila i ko je pretukao i opljačkao: ”Identifikovana je i pronađena R. A., koja je 22. maja lišena slobode, a potom i privedena kod tužioca na saslušanje”.

Kako navode Vijesti. 84-godišnja starica inspektorima je rekla da je “plen” prodala u jednoj od zlatarskih radnji u gradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA