Vreme čitanja: oko 1 min.

Uhapšen muškarac u Baru: Policija pronašla pištolj, pušku, municiju i eksploziv

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija je, kako se navodi, izvršila pretres prostorija koje Lj.R. koriti na više lokacija

  • 0
Zaplena oružja u Baru Foto: MUP Crne Gore

Baranin Lj. R. uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. Kod njega je, kako je saopšteno iz Uprave policije (UP), pronađeno oružje, municija i eksploziv.

"Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti "Jug", Odeljenja bezbednosti (OB) Bar izvršili su pretres stana i drugih prostorija koje koristi Lj.R. iz Bara koji se prethodno sumnjiči za krivično delo ugrožavanje sigurnosti na štetu jedne osobe", kazali su iz UP.

Policija je, kako se navodi, izvršila pretres prostorija koje Lj.R. koriti na više lokacija.

"Prilikom pretresa na lokaciji u Baru pronađeni su pištolji Pietro Beretta sa sedam komada municije i CZ M57 sa sedam komada municije, kao i puška, zatim 661 komad pištoljske municije, 14 komada patrona od lovačke puške i deset komada puščane municije", rečeno je iz UP.

Po nalogu državnog tužioca, izvršien je pretres stana i drugih prostorija na Cetinju.

"Pronađeno je devet detonatorskih kapisli, 40 komada municije, dva eksplozivna punjenja, sporogoreći štapin i pvc pakovanje sa sadržajem nalik na štapin od dinamita", dodali su.

U saopštenju se navodi da će postupajući tužilac nakon veštačenja oduzetih predmeta izvršiti kvalifikaciju krivičnog dela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA