≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ucenjivali vršnjakinju, pa dobili batine: Dvojica dečaka iz podgoričke škole dobila krivične prijave

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojčica je jednom prilikom dečaku dala telefon da se posluži, a on je to iskoristio da sebi pošalje njene fotografije, posle toga je ucenjivao i tražio novac da fotografije ne bi objavio na društvenim mrežama

  • 0
Devojčica dete mobilni telefon Foto: Pixabay.com

Podgorička policija saopštila je da je podnela krivične prijave protiv dvačetrnaestogodišnjaka, koji se sumnjiče da su ucenjivali vršnjakinju i učenicu Osnovne škole "Štampar Makarije", navodi Pobjeda.

- Za krivično delo ucena odgovaraće dva maloletnika stara 14 godina, dok se jednom od njih na teret stavlja i krivično delo ugrožavanje sigurnosti, na štetu jedne maloletne devojčice stare 14 godina - kazali su u policiji.

Policija Pobjedi nije mogla da potvrdi da li je drugi dečak, protiv kog je podneta krivična prijava, takođe učenik te podgoričke škole.

Tim povodom je kontaktiran i direktor OŠ "Štampar Makarije" Novica Gačević, a ni on nije imao nikakvih informacija.

Dečake napala trojica muškaraca

Podsećamo, epilog događa je bio incident koji se dogodio nedaleko od školskog dvorišta, a kada su učenika OŠ "Štampar Makarije" i njegovog starijeg brata fizički napala tri odrasla muškarca, među kojima je i otac devojčice koju je ucenjivao.

Kako je Pobjeda ranije pisala, oštećena je jednom prilikom dečaku dala telefon da se posluži, a on je to iskoristio da sebi pošalje njene fotografije. Nakon toga ju je ucenjivao i tražio novac da ih ne bi objavio na društvenim mrežama.

Trojica muškaraca su zbog napada na maloletnike uhapšeni, a odlukom Osnovnog suda u Podgorici im je zabranjeno posećivanje dvorišta i približavanje školi i svedocima na udaljenosti manjoj od 100 metara.

(Telegraf.rs)

Video: "Sve je bilo spontano, a ja sam bio vrcav": Našli smo mladence čiji je ples zapalio Balkan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA