≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena "mercedesom" udarila u tramvaj, ubrzo nakon toga preminula: Nesreću izazvao ujed ose?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prema nezvaničnim informacijama, nesrećna žena je kratko pre saobraćajne nesreće pretrpela ubod ose ili stršljena koji je izazvao alergijsku reakciju

  • 2
Saobraćajna nesreća tramvaj auto kola sudar osa pčela Foto-ilustracija: Shutterstock

Šezdesetjednogodišnja žena iz Zagreba, preminula je u bolnici nakon što je u subotu oko 21 i 20 časova automobilom marke "mercedes" udarila u tramvaj linije 4 u blizini Dinamovog stadiona u Zagrebu.

Prema nezvaničnim informacijama, nesrećna žena je kratko pre saobraćajne nesreće pretrpela ubod ose ili stršljena koji je izazvao alergijsku reakciju. Navodno je upravo njeno teško zdravstveno stanje uzrok udesa i smrti koja je nastupila u KBC-u Zagreb, prenosi 24sata.hr.

- Automobil je odjednom iz leve trake prešao u desnu, a zatim velikom brzinom udario u tramvaj. Strašno je izgledalo. Došli su policija, Hitna i vatrogasci, koji su morali da seku vrata kako bi došli do unesrećene žene. Jedva su ju uspeli izvući iz potpuno smrskanog automobila - rekao nam je čitatelj koji je svedočio nesreći.

Zagrebačka policija je izvestila da se žena koja je upravljala "mercedesom" zagrebačkih registracija kretala putem u smeru zapada, ali je potom, iz neutvrđenih razloga, prešla u suprotan smer i naletela na tramvaj koji je vozio prema Dubravi.

Očevici nesreće tvrde da je celi prednji deo automobila završio pod tramvajem.

Prvo su na mesto nesreće došli policajci i Hitna, koji su ženi uspeli staviti kragnu, ali je nisu mogli izvući iz auta. Ona je nakon nesreće bila pri svesti. Vatrogasci su izrezali dio auta, a zatim su ga izvukli od ispod tramvaja. Nakon što je žena oslobođena, utvrđeno je da su joj slomljene obe noge.

- Delovi vozila bili su po celoj ulici. Sve je bilo puno policije, vatrogasaca i Hitne. Pomagali su i zaposleni ZET-a. Vatrogascima je trebalo 15-ak minuta da izvuku "mercedes" koji je bio ispod tramvaja - dodao je čitatelj.

Žena je odmah prevezena u Klinički bolnici centar Zagreb, u kojemu je preminula najverovatnije zbog alergijske reakcije na ubod insekta.

Telo žene prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati, gde će se obdukcijom utvrditi tačan uzrok smrti. Istragu njene smrti preuzelo je Državno tužilaštvo.

(Telegraf.rs)

Video: Stršljen je ubio pacova brutalnim napadom za tačno 60 sekundi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA