Vreme čitanja: oko 1 min.

Spajić: Do Kvon je prevarant, firmu u kojoj sam radio je prevario za 75.000 evra

Vreme čitanja: oko 1 min.

Spajić je rekao da ni on ni PES nisu uzeli ni cent od Do Kvona niti bilo koga sa Interpolove poternice, i pozvao premijera Crne Gore Dritana Abazovića i ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića da javnosti ponude dokaze

  • 0
Milojko Spajić

Foto: Gov.me/S. Matić

Lider crnogorskog pokreta ''Evropa sad'' (PES) Milojko Spajić izjavio je danas da je južnokorejski "kralj kriptovaluta" Do Kvon prevario firmu u kojoj je Spajić radio 2018. godine za 75.000 evra.

"Znam ga dobro. To je jedan prevarant", rekao je Spajić u završnoj debati na TV Vijesti.

Dodao je da ni on ni PES nisu uzeli ni cent od Do Kvona niti bilo koga sa Interpolove poternice, i pozvao premijera Crne Gore Dritana Abazovića i ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića da javnosti ponude dokaze.

Naveo je da se sa Do Kvonom poslednji put sreo prošle godine, ali da kao fizičko lice nije mogao znati da li je na poternici, kao i da se u trenutku susreta nije znalo ni da li je Do Kvon prevario firmu u kojoj je on radio ili da li se radi o hakovanju ili nekoj grešci.

Nosilac liste "Zajedno" i vršilac dužnosti predsednika Demokratske partije socijalista (DPS) Danijel Živković kazao je da okolnost da se Do Kvon i Spajić poznaju znači da bi Specijalno državno tužilaštvo moralo ''što pre da se oglasi zarad integriteta izbornog procesa''.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA