≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otac pretukao učenicu (16) jer mu je ispred škole napala ćerku (15): Uhvatio ju je za kosu, šamarao i šutirao

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prišao joj je, uhvatio je za kosu i udario je više puta šakom u predelu glave i nogom po telu, usled čega je oštećena pala na zemlju

  • 6
Vršnjačko nasilje, tuča Foto-ilustracija: Shutterstock

Zbog incidenta ispred Srednje stručne škole, kada su se potukle dve učenice, pravosnažno je osuđen muškarac (40) na tri meseca uslovno, a mora da plati i odštetu maloletnici (16) koju je istukao u kafiću nakon što mu je ispred škole napala ćerku (15).

Sve se dogodilo u novembru u Slavonskom Brodu u Caffe baru Charlie.

– Prišao joj je, uhvatio je za kosu i udario je više puta šakom u predelu glave i nogom po telu, usled čega je oštećena pala na zemlju, te je od zadatih udaraca zadobila lakše povrede u vidu ogrebotina na desnoj strani lica i vrata i bolove u prstu desne ruke, navodi se u krivičnoj presudi, prenosi Danica.hr.

Zbog incidenta ispred Srednje stručne škole, 16-godišnjakinja koja je fizički napala 15-godišnjakinju dobila je sudsku opomenu. Dva puta ju je udarila i počupala za kosu, nakon čega je 15-godišnjakinja pala na pod. Nakon toga, devojka koja ju je napala otišla je u kafić, a napadnuta devojka i njen otac su otišli ​za njom.

- Muškarac je fizički napao maloletnu devojčicu i udario je šakom tri puta u lice, vukao za kosu i kada je pala na pod udario ju je više puta, navodi se u nepravosnažnoj presudi.

Prema presudi, muškarac mora da plati 740 evra odštete devojci koju je napao, kao i 1.700 evra troškova postupka. Na ovu nepravosnažnu presudu može da se žali, a zanimljivo je da je reč o predmetu iz 2014. godine za koji je presuda doneta tek juče.

(Telegraf.rs)

Video: Vršnjačko nasilje u Leskovcu:Maloletnik povredio dečaka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA