≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Uhapšen vozač (23) mercedesa koji je uleteo među pešake u Buzinu: Šest osoba povređeno, jedna se bori za život

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kao što se vidi na snimcima koji su veoma uznemirujući, vozač Mercedesa turirao je i jurio na parkiralištu šoping centra

  • 6
Saobraćajna nesreća Buzin Foto: Printscreen Twitter

U teškoj nesreći na parkingu ispred šoping centra u Buzinu u Hrvatskoj povređeno je najmanje 6 osoba, a jedna osoba se bori za život, pošto je mladić (23) za volanom luksuznog mercedesa uleteo među ljude.

Policija je odmah uhapsila mladića koji je bio za volanom automobila, a hitna pomoć i vatrogasci su dugo pokušali da oslobode čoveka koji je bio priklješten ispod automobila.

Kao što se vidi na snimcima koji su veoma uznemirujući, vozač Mercedesa turirao je i jurio na parkiralištu šoping centra gde je bio okupljen veći broj ljudi, da bi u jednom trenutku izgubio kontrolu i zaleteo se među pešake.

Vatrogasci koji su prvi stigli na mesto nesreće zatekli su užasne prizore.

Nesreću je, saznaje Index, izazvao vozač u Mercedesu koji je divljao po parkiralištu tržnog centra. Jurio je i zabio se u ljude, a onda i u automobile koji su bili na parkiralištu. Čini se da se radilo o svojevrsnim trkama na parkingu šopingcentra i da su povređeni ljudi posmatrali jurnjavu.

Policija je noćas kasno saopštila da su uhapsili 23-godišnjeg vozača koji je na parkiralištu trgovačkog centra u Buzinu upravljao automobilom marke Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka i usled neprilagođene brzine je naleteo na tri pešaka i jedan automobil koji se potom odbio na još jedan automobil.

33-godišnjak koji je sinoć dovezen u KBC Zagreb ima vrlo teške telesne povrede, a lekari se, kako saznaje Jutarnji list, i dalje bore za njegov život.

Radi se o teškim prelomima noge, ruke, rebara i unutrašnjim povredama vitalnih organa. Pacijent se nalazi u jedinici intenzivne nege.

Dve osobe koje su primljene u KB Dubrava prema prvim informacijama imaju lakše telesne povrede, ali su zadržani na posmatranju. Takođe, jedna osoba koja je dovezena na Kliniku za traumatologiju imala je lakše telesne ozlede i otpuštena je na kućno lečenje.

- U nesreći su teško povređene tri osobe - pešaci, 35-godišnjak kojem je pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, 32-godišnjakinja kojoj je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava i 21-godišnjak kojem je pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice - rečeno je medijima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    17. jun 2023 | 07:25

    I ovo je neki "tatin sin",znaci vec je kuci,sledi nanogica,u najgorem slucaju...

  • Sale

    17. jun 2023 | 08:27

    Ovakvih budala kod nas ima lopatom da ih skupljas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA