Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije pronađen tehnički kvar, ali nisu ni tragovi kočenja: Detalji nesreće u Trebinju nakon obdukcije vozača

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poginule dve osobe, 13 povređenih

  • 0
autobus tocak guma udes nesreca popravka pokvario se autobus Foto: Shutterstock

Uviđajem nakon teške saobraćajne nesreće u Trebinju, u kojoj su dve osobe poginule, a 13 povređeno, nije utvrđen bilo kakav tehnički kvar, niti neispravnost autobusa, kao ni tragovi kočenja, pa se pretpostavlјa da je vozač zaspao, rekao je portparol trebinjskog Okružnog javnog tužilaštva Srđan Vukanović.

On je za Srnu naveo da će više detalјa o uzrocima nesreće najverovatnije biti poznato nakon obdukcije tela vozača, koja će biti obavlјena sutra u Banjaluci, prenosi Tanjug.

Saobraćajna nesreća, u kojoj su dva lica poginula, a 13 povređeno, dogodila se juče kada je autobus koji je prevozio radnike Osnovne škole "Georgi Stojkov Rakovski" iz Banjaluke, udario u brdo, a potom u kameni zid u mestu Dražin Do kod Trebinja.

Povređeni su smešteni u trebinjsku bolnicu, a jedan teže povređeni pacijent je transportovan helikopterom iz trebinjske bolnice u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA