≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rešen slučaj misterioznog ubistva u Zagrebu: Uhapšena trojica Avganistanaca

Vreme čitanja: oko 1 min.

Samo nekoliko dana nakon ubistva policija je uspela da indentifikuje žrtvu koja kod sebe nije imala nikakva dokumenta.

  • 0
Hrvatska policija Foto: Shutterstock

Zagrebačka policija rešila je misteriozno ubistvo stranog državljanina koji je u kasnim večernjim satima 4. juna ove godine pronađen teško povređen ispred napuštene zgrade u Paromlinskoj ulici, a koji je ubrzo, ne dolazeći sebi, preminuo u bolnici u koju je prevezen, javlja "Jutarnji list".

Tek nekoliko dana nakon ubistva policija je uspela da indentifikuje žrtvu koja kod sebe nije imala nikakva dokumenta koja bi mogli pomoći pri indentifikaciji.

Utvrđeno je naime, da je žrtva 23-godišnji državljanin Avganistana, ali "Jutarnji" za sada nije uspeo da sazna da li je mladi Avganistanac u Hrvatskoj imao regulisan status ili se nalazio ilegalno.

Takođe, obdukcijom je utvrđeno da je ubijen s više uboda nožem u telo, a na licu mesta policija je pronašla nož, ali nije bilo poznato da li je reč o oružuju kojim je počinjeno ubistvo.

Danas je zagrebačka policija nakon više od dve nedelje krimi istrage uhapsila trojicu državljana Avganistana koji su približno iste starosti kao i žrtva.

Dvojicu od njih, nezvanično, policija je osumnjičila da su zajedno ubili 23-godišnjaka izbovši ga noževima, i to nakon što su ga već prethodno izudarali.

Naime, kako je policija rekonstruirala, trojica uhapšenih i žrtva su se poznavali od ranije, te su se u prostoru u Paromlinskoj, gde su se znali okupljati, posvađali i potukli.

Povređeni 23-godišnjak je pokušao da pobegne, ali ubrzo su ga na ulici sustigla dvojica njegovih sunarodnika te ga počeli udarati rukama i nogama, a zatim su ga obojica izbola nožem, ostavivši ga da leži u lokvi krvi.

(Telegraf.rs)

Video: Uhapšen vinovnik nesreće u Zagrebu, jedna povređena osoba se bori za život: Snimak sa lica mesta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA