≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vozač Hitne pomoći pregazio tri maloletnice, sedele pored vozila na trotoaru: Jeziva nesreća u Hrvatskoj

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vozilo Hitne bila je tamo zbog druge intervencije, ali kada su krenuli nazad, vozač nije primetio maloletnice na trotoaru.

  • 0
hrvatska ambulantna kola, hitna pomoc, Foto-ilustracija: Shutterstock

Na zagrebačkom Bundeku nešto posle 22 sata dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo vozilo Hitne pomoći i u kojoj su povređena tri maloletnice, od kojih jedna teže.

U zagrebačkoj policiji potvrdili su da su obavešteni o nesreći i da je policija izašla na lice mesta, dok se sve ostale okolnosti utvrđuju, odnosno uviđaj je u toku. Kako nezvanično saznaje Jutarnji list, vozač Hitne pomoći je pregazio trojicu maloletnika koji su sedeli pored vozila na trotoaru i koje nije video kada je pokrenuo vozilo.

Naime, Hitna pomoć je bila na intervenciji na Bundeku zbog drugog slučaja. Kada su završili sa intervencijom, krenuli su prema bolnici, ali su pored vozila sedele tri maloletnice koje vozač nije primetio jer su se nalazile u njegovom tzv. mrtvom uglu, pa ih je pregazio.

(Telegraf.rs)

Video: Hrvatska: Nađeni ostaci aviona, sumnja se da je u njemu bilo troje Holanđana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA