Vreme čitanja: oko 1 min.

Kolašinac uhapšen zbog vožnje u alkoholisanom stanju: U kolima pronađeni oružje i municija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osim vozača u kolima su bila još dva putnika

  • 1
Crnogorska policija Foto: Nikola Tomić

Šavnička policija je kontrolom vozila pronašla oružje i municiju u jednom autu, a tom prilikom uhapšen je i vozač koji je bio pod dejstvom alkohola.

Iz Uprave policije je saopšteno da je šavnička policija juče oko 17.20 časova na delu regionalnog puta Šavnik – Kolašin u mestu Semolj zaustavila i kontrolisala vozilo marke "Škoda Felicia", podgoričkih registarskih tablica, kojim je upravljao M.L. (33) iz Kolašina, dok su se u vozilu nalazili P.R. (57) i M.L. (34), oba iz Kolašina.

"Policijski službenici su kod P.R. pronašli i oduzeli pištolj marke CZ M-57 sa okvirom i 27 komada municije, kao i startni pištolj sa 79 komada municije za taj pištolj. Po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima protiv P.R. je podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Osim toga, utvrđeno je da je M.L. (33) upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,31 g/kg", istuče se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ortodox RS

    23. jun 2023 | 09:44

    Ipak su to metropole Savnik i Kolasin logicno je da bude naoruzan ipak je tu cirkulacija miliona ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA