Vreme čitanja: oko 1 min.

Teško ubistvo u Kninu: Posvađao se s članom porodice, pa ga ubio oštrim predmetom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičen je predat pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske dok je krivična prijava dostavljena Županijskom državnom tužilaštvu u Šibeniku

  • 0
Hrvatska policija Foto: Shutterstock

Čovek (52) iz Knina uhapšen je zbog sumnje da je nrvo verbalno, a zatim i fizički napao i oštrim predmetom ubio 75- godišnjeg člana porodice.

"Policijski službenici Službe kriminalističke policije ove policijske uprave završili kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom zbog sumnje da je počinio krivično delo teškog ubistva", javila je šibenska policija.

Istragom je utvrđeno da je 52-godišnjak u večernjim satima 21. juna, zbog višegodišnjih razmirica, prvo verbalno, a zatim i fizički napao 75-godišnjeg člana porodice i usmrtio ga oštrim predmetom, piše Večernji list.

Osumnjičen je predat pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske dok je krivična prijava dostavljena Županijskom državnom tužilaštvu u Šibeniku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA