≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatan snimak sa krova Muzeja, građani u šoku: "Čekaj, jel ovo stvarno!?"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Meni je jezivo ovo gledati", "Nisu vezani, ali zato imaju reflektujući prsluk u slučaju naleta auta", "Slika vredi hiljadu reči"

  • 2
Muzej za umjetnost i obrt Zagreb Foto: Shutterstock

Snimak radnika na krovu Muzeja za umetnost i zanatstvo u Zagrebu koji bez sigurnosnih pojaseva obavljaju opasne radove na krovu, šokirao je mnoge.

Društvenim mrežama šire se gotovo neverovatne fotografije i snimci radnika na krovu Muzeja u Zagrebu.

Zgrada je trenutno u toku restauracije nakon zemljotresa, a građane su šokirali strani radnici koji su bez adekvatne opreme i sigurnosnih pojaseva obavljali opasne radove na krovu.

Video je poprilično jeziv.

@eatoutzagreb Čekaj, je l' ovo realno? Kakav rad ruku. Zagreb centar kod HNK (Muzej za umjetnost i obrt) u epizodi: Složna braća kuću grade. Kao vezani su, ali sad da smo baš sigurni da su svi vezani... i nismo. Ko bi smio biti na njihovom mjestu?? Mi ne, palimo na neku dobru klopu u grad . . #zagreb #zagrebtiktok #muzej #hnkzagreb #zagrebtips #zagrebcroatia #zagrebcentar #krov #crijep #radnici #visina #strah #prpa #frka #eatoutzagreb #covjece #gleovo #cro ♬ original sound - Eat Out Zagreb
Fotografiju je na svom Tviter profilu podelila i novinarka Maja Sever, koja se zapitala:

„Da li ovi ljudi imaju neku vrstu osiguranja od pada?“

"Meni je jezivo ovo gledati", "Nisu vezani, ali zato imaju reflektujući prsluk u slučaju naleta auta", "Slika vredi hiljadu reči", "Izvođač radova ne zna da oni postoje", "To je narod s Himalaja, krovovi su za njih ništa", samo su neki od komenta.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak štenca koji se ne odvaja od svog vlasnika čak ni na poslu: Ljubav satkana u jednom snimku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM(68)

    29. jun 2023 | 22:06

    Hahaaaaha! Pa ovako majstori po Srbiji svakodnevno ređaju crep po krovu. Zamislite da se vežu, i zašta? Za vazduh? Pa od posla nebi odmakli po jedan red dnevno a ima ih trideset. Više padnu i polome se šetači i pešaci na trotoar nego neko da mandrkne sa krova. Pogledajte zidanje dimnjaka davnih pedesetih u Beogradskoj šećerani. Pa tamo zidar šeta po cigli širine 24 santimetra u krugu prečnika od jednog metra na visini od 50 metara i nije vezan.

  • Nane

    29. jun 2023 | 23:38

    Skela je ispod. Nemaju gde

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA