Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikšićanin uhapšen zbog porodičnog nasilja: Pretio ćerki i ženi, hteo da aktivira ručnu bombu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikšićanin je odmah uhapšen i oduzeta mu je ručna naprava

  • 0
Hapšenje lisice starac stariji čovek Foto-ilustracija: Shutterstock

Nikšićanin R.K. (47) uhapšen je zbog porodičnog nasilja. Nikšićkoj policiji je prijavljeno da R.K. uznemirava ćerku i suprugu, te da preti da će aktivirati ručnu bombu u pomoćnom objektu koji je u neposrednoj blizini njihove porodične kuće.

Protiv R.K. je podneta i krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija.

"Službenici Regionalnog centra bezbednosti Zapad – Odeljenja bezbednosti Nikšić su, postupajući po prijavi porodičnog nasilja, uhapsili R.K. (47) iz Nikšića, kod kog je pronađena bomba. Naime, nikšićkoj policiji je prijavljeno da R.K. grubo uznemirava ćerku i suprugu, te da preti da će aktivirati ručnu bombu u pomoćnom objektu koji je u nesporednoj blizini njihove porodične kuće", navodi se u saopštenju Uprave policije (UP).

Policija je, kako je navedeno, odmah izašla na lice mesta i od R.K. oduzela eksplozivnu napravu, ručnu bombu i uhapsila da zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u porodici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA