≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pijani muškarac pretukao radnika čistoće u Zagrebu: Zadobio teške povrede, kolege ga jedva spasile

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija je odmah juče uhapsila napadača koji je bio u vidno alkoholisanom stanju

  • 1
Hrvatska policija Foto: Shutterstock

Napad na radnika čistoće prilikom obavljanja dužnosti dogodio se juče u Zagrebu kada ga je korisnik usluga fizički napao prilikom redovnog obavljanja posla, pa je nakon toga pobegao s mesta incidenta.

Radnik je zadobio teške telesne povrede, prevezen je u KBC Rebro u Zagrebu i zadržan je u bolnici. Veća tragedija sprečena je pribranošću i hrabrošću kolega radnika Čistoće koji su uspeli da zaustave napadača.

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević telefonski se čuo s radnikom i njegovom porodicom, pružio mu je podršku i ponudio svu moguću pomoć, javljaju iz gradske uprave.

- Najoštrije osuđujem jučerašnji kukavički napad na radnika Čistoće koji je uredno izvršavao svoju dužnost. Ovaj brutalan napad potpuno je neprihvatljiv i za njega nema niti može biti bilo kakvog opravdanja. Izuzetno je važno da ne prođe nekažnjeno, te očekujem najstrožu moguću kaznu za počinitelja - rekao je Tomašević, prenosi Večernji list.

Policija je odmah juče uhapsila napadača koji je bio u vidno alkoholisanom stanju. Nad napadačem je u toku kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio krivično delo prisile prema osobi koja obavlja poslove od javnog interesa kao i za nanošenje teških telesnih povreda. Po dov

Podsetimo, ovo nije prvi napad na gradske radnike u Zagrebu. Ranije su zabeleženi napadi i na radnike ZET-a.

(Telegraf.rs)

Video: Tuča na Banovom Brdu: Čovek ukrao nutelu, a onda je počelo davljenje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA