Vreme čitanja: oko 1 min.

Beograđani osumnjičeni da su napali jednu osobu u Seljanovu: Uhapšeni pri pokušaju da napuste Crnu Goru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Napadu je prethodio verbalni sukob

  • 0
Crnogorska policija Foto: Nikola Tomić

Beograđani F.Ž. (26) i P.A. (26) uhapšeni su u Crnoj Gori zbog sumnje su da su fizički napali jednu osobu u Seljanovu, a osumnjičeni su za krivično delo nasilničko ponašanje.

Iz Uprave policije Crne Gore je saopšteno da je Odeljenju bezbjednosti Tivat 28. juna jedna osoba prijavila da je u Seljanovu fizički napadnuta od njemu nepoznatih osoba koje su nakon toga pobegle, prenose Vijesti.

"Nakon prikupljenih operativnih podataka, pregleda raspoloživih video zapisa nadzornih kamera i drugih mera i radnji koje su preduzete, policijski službenici Odeljenja bezbjednosti Tivat su došli do sumnje da su pomenutog dana, nakon verbalnog sukoba lica F.Ž. (26) i P.A. (26) iz Beograda, fizički napala oštećenog. Sa svim je upoznat nadležni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji je kvalifikovao krivično delo - nasilničko ponašanje", ističe se u saopštenju Uprave policije.

Oni su dodali da budući da je postojala pretpostavka da će ove osobe napustiti Crnu Goru, sa događajem su upoznati i službenici granične policije.

"Nadalje, pripadnici granične policije su 30. juna na graničnom prelazu "Ranče" kontrolisali vozilo marke "Mercedes" beogradskih registarskih oznaka kojim je upravljao P.A., a sa kojim se u vozilu nalazio F.Ž.", piše u saopštenju.

Iz Uprave policije su kazali da su njih dvojica dovedeni u Odeljenje bezbjednosti Pljevlja gde su ispitani u vezi sa okolnostima prijavljenog događaja.

"Po nalogu tužioca oni su lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje. Uz krivičnu prijavu privedeni su postupajućem tužiocu koji je za oba lica doneo rješenje o zadržavanju do 72 sata", zaključuje se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Video: Osumnjičeni za ubistvo snajperom u Budvi izručen Crnoj Gori

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA