Sobarica prijavila Banjalučanina za silovanje u hotelu u Makarskoj: Uhapšen na granici sa BiH

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Njemu je određen jednomesečni istražni zatvor

Sudija istrage splitskog Županijskog suda odredio je jednomesečni istražni zatvor 33-godišnjaku iz Banjaluke koji je uhapšen 30. juna ove godine u večernjim satima zbog sumnje da je tog jutra silovao 12 godina stariju sobaricu u jednom hotelu na makarskom području, javlja Slobodna Dalmacija.

U istražnom zatvoru završio je zbog opasnosti od bekstva s obzirom na to da je državljanin BiH, a tereti se da je tog jutra oko 9:30 ušao u sobu hotela. Kad je došao u sobu, prema krivičnoj prijavi koju je policija podnela splitskom ŽDT-u, zatekao je sobaricu te ju je naterao da ga oralno zadovolji. Potom ju je i silovao, stoji u prijavi.

Muškarac je uhapšen na granici s BiH.

U policiji je tvrdio da je bilo polnog odnosa i da nije bilo nikakve prisile. Nakon što ga je prijavila za silovanje, 45-godišnjakinja je odvedena i na lekarski pregled te je, nezvanično saznaje Slobodna, utvrđeno da nema vidljivih tragova nasilja.

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA