≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasio se mladić iz Srbije koji je napadnut u Sutomoru: Otkrio kako je došlo do tuče, ima teške povrede glave

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Napadnut sam sinoć na šetalištu u Sutomoru od strane dva, meni nepoznata, mlađa čoveka koji su bili vidno pod uticajem nekakvih stimulansa i očigledno agresivni", naveo je napadnuti mladić

  • 16
Pretučeni u Sutomoru Vladimir Printskrin: Instagram

Mladić iz Srbije napadnut je sinoć na šetalištu u Sutomoru. Na njega su nasrnula dvojica muškaraca. Napadnuti mladić V. M. potvrdio je večeras da je pretučen u Sutomoru.

Izjavu mladića prenela je Instagram stranica Sebialive cesti.

- Pozdrav, tačne su informacije sa lica mesta, od očevidaca kako ste preneli. Napadnut sam sinoć na šetalištu u Sutomoru od strane dva, meni nepoznata, mlađa čoveka koji su bili vidno pod uticajem nekakvih stimulansa i očigledno agresivni. Video sam da se koškaju, kako međusobno, tako i sa prolaznicima nasumično. Videvši to, pokušao sam mirno da ih obiđem i nastavim svoju putanju (pritom nismo imali nikakvu verbalnu komunikaciju),. Međutim, osetio sam snažan udarac u predelu glave (sa leđa) i tada su počeli da udaraju jako i nekontrolisano, bez ikakvog razloga apsolutno, ničim izazvano zaista - naveo je mladić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by SERBIA LIVE - VESTI (@serbialive_vesti)

- Nos je polomljen, brada mi je zašivena i imam hematome po celoj glavi, osećam se loše i zaista ne mogu da shvatim zašto je ovo učinjeno. Po prirodi nisam konfliktan, naprotiv. Konobari iz obližnjeg kafića su mi pomogli dok nije stigla pomoć. Očevidaca je bilo mnogo, a sve se desilo u špicu između 20 i 21 - čas. naveo je muškarac iz Srbije.

Podsetmo, kako je navedeno na vest o prebijanju, nasilnici su bili besni jer su navodno izbačeni iz nekog kafića, posle čega su pravili haos na ulici i pretukli V. M.

On je prevezen kolima Hitne pomoći, a dva huligana odmah uhapšena i odvedena.

„U jednom trenutku, agresivac je opsovao policajca. Većina stvari koje su pričali su bile nepovezane jer su sigurno pod uticajem neke droge“, navodi se u objavi na toj stranici.

(Telegraf.rs)

Video: Fizički sukob u Novom Sadu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nody

    10. jul 2023 | 23:02

    Hahaha opet srpsku nejač maltretiraju i tuku samo zato što su Srbi! Pa Jel mu na čelu piše Ja sam Srbin,udari me, zar zaista vjerujete u ove glupe laži i izazivanje nereda i paljenje mržnje? On šetao a oni ga polomili jer mrze Srbe, ma dajte više sa tim Kalimero sindromom

  • Doktor

    11. jul 2023 | 06:56

    Pa opet idite, tamo gde nas, jednom ne podnose. Njihova mržnja i zavist je tolika da se to ne može izlečiti. Dugo godina je Milo stvarao ovakvu atmosferu i ljude koji će joj podleći, tako da nas ovakva dešavanja neće zaobići i u budućnosti, bez obzira na retke, dobre crnogorce, koji nas uvažavaju i poštuju. Ni ranije nije bilo bolje, ali od pre nekoliko godina, sve je izmaklo kontroli. Tamo sam prvi i poslednji put bio 2002.godine i NIKAD VIŠE.

  • mileva

    11. jul 2023 | 04:16

    Ko Jos letuje u crnoj gori nama neprijateljskoj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA