≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Divljački napad načelnika opštine Severin na vlasnicu kafića: Šamarao je i psovao, ovo je užas!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Načelnik opštine je u međuvremenu istupio iz HDZ, a celim slučajem bavi se i policija

  • 1
Hrvatska policija Foto: Shutterstock

Vlasnica kafića u Bjelovaru, Iva Milka Kramarić (28), optužila je HDZ-ovog načelnika opštine Severin Žarka Žgelu da ju je prvo išamarao, a onda izudarao nekoliko puta šakom u potiljak i on je u međuvremenu uhapšen.

"Nakon što sam ga odgurnula od sebe, načelnik mi je vikao i psovao "Je**m ti mater", "Znaš li ti ko sam ja? Ovo je moje selo!". Odgovorila sam mu da me nije briga ko je on i tada me krenuo šamarati, dok je uokolo trajala tučnjava. Udario me je više puta, što šakom, što dlanom po licu. I to više puta. Sve to se lepo vidi na snimcima s nadzornih kamera mog kafića koje su već predane policiji", prepričala je vlasnica Mustang lokala u Bjelovaru, Iva Milka Kramarić, za RTL, prenosi Danas.hr.

Ona je stigla nakon poziva uplakane konobarice koja je bila izložena maltretiranju nakon što je pijanog načelnika općine Severin Žarka Žgelu i njegovog prijatelja odbila poslužiti jer je kafić bio pred zatvaranjem, prenosi net.hr.

Upozoravamo da je snimak uznemirujućeg sadržaja.

Žarko Žgela je jutros istupio iz HDZ-a, a celim slučajem bavi se i policija.

"Hrvatska demokratska zajednica najoštrije osuđuje svaki oblik nasilja. Očekujemo pravovremenu i energičnu reakciju nadležnih institucija, kao i promptno utvrđivanje činjenica. Gospodin Žarko Žgela na vlastiti zahtjev istupio je iz članstva Hrvatske demokratske zajednice", poručili su iz HDZ-a.

Iz PU bjelovarsko-bilogorske poručili su da su 9. jula postupali u Severinu te su kriminalističkim istraživanjem za sada utvrdili identitete nekoliko počinitelja koji su narušavali javni red i mir.

Načelnik Žgela je prethodno kratko medijima rekao kako je to sve izmišljotina i da nema pojma o čemu se priča.

Uhapšen načelnik opštine Severin

Žgela je u međuvremenu uhapšen zajedno sa 27-godišnjakom i 24-godišnjakom zbog narušavanja javnog reda i mira na naročito drzak način, saopštila je danas bjelovarska policija ne navodeći identitete uhapšenih, prenosi 24sata.hr.


Policija navodi da se incident dogodio u ugostiteljskom objektu i na parkiralištu ispred ugostiteljskog objekta u nedelju oko 23 sata u Severinu kada su trojica muškaraca u dobi od 58, 27 i 24 godine narušavali javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način.

58-godišnjak i 27-godišnjak su u ugostiteljskom objektu vređali vlasnicu revoltirani što ih radnica ne želi uslužiti pićem. Potom su na parkiralištu 27-godišnjak i 24-godišnjak verbalno i telesno napali više osoba koje su stale u odbranu vlasnice, a u međuvremenu je Žgela verbalno i telesno napao  vlasnicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rodjo

    12. jul 2023 | 20:07

    Rekoh ja da je to divlji zapad, ovaj klosar ima srece da ova dama nije neko od mojih jer mu nebi stotine hdzea pomogli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA