≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Utopio se dečak u Dravi: Tragedija u Osijeku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija je oko 14 sati primila dojavu o nestanku deteta na području Donjeg grada, kod nekadašnje osječke Fabrike koža

  • 2
Drava, Osijek Foto: Wikipedia/Zdenko Brkanić

U Osijeku se u srijedu popodne u Dravi utopilo dete mlađe od pet godina, a telo su pronašli ronioci, saznaje se u osječko-baranjskoj Policijskoj upravi, prenosi 24sata.hr.

Prema prvim informacijama, policija je oko 14 sati primila dojavu o nestanku deteta na području Donjeg grada, kod nekadašnje osječke Fabrike koža.

Odmah su angažovane nadležne službe, u potragu su se uključili radnici Hrvatske gorska služba spasavanja i ronioci jedinice specijalne i interventne policije, koji su nakon potrage pronašli telo dečaka, mlađeg od pet godina, napominju u policiji.

(Telegraf.rs)

Video: Utopio se muškarac na Adi Ciganliji: Hitna pomoć intervenisala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misa popovic

    12. jul 2023 | 19:32

    Kome ovde ne podju suze, nije covek, imam dve cere, Jelenu i Milicu, dete koje stradalo vidim kao unuce koje toliko dugo cekam, pokoj mu dusi i rajsko naselje,samo sam jednom bio vise pogodjen, braca, na KIM, posli preko mosta, isli za bozic, za drvce, kada je naisao voz, stariji brat je stao ispred njega, koliko malo cenimo zivot,to je interesantno i tuzno,da pokojni brat Aleksandar me je uvek stitio, zivot je hteo da on umre, ja da zivim,ali uklet sam, uvek sam,i bez dinara, ali i ja sam opasan kurajber,el tako, pa dok ne umrem, jarac, jednom recju budala,bicu sam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA