Vreme čitanja: oko 2 min.

Vlasnica (60) restorana napala dve konobarice: "Bacila me na ormar i uzela mi novac"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Glavni problem je nastao već drugog dana rada, jer vlasnica nije htela da im isplati obećane putne troškove

  • 0
Hrvatska, plaža, jadransko more, odmor, kafici Hrvatska / Foto: Tanjug/AP/Darko Bandić

Policija u Šibeniku privela je Tanju Marijanović (60) i dvoje zaposlenih (20 i 27) zbog iznude dve konobarice (21 i 22) u Rogoznici. Nakon što su im oteli novac za putne troškove, napali su ih. Devojke su uspele sve da snime.

Nakon što nas je policija izvukla i snimila na Hitnoj, pobegli smo iz Rogoznice. Prošlo je dva dana od napada, pa smo se malo pribrale, ispričala je Zagrepčanka koja je u subotu sa prijateljicom napadnuta u restoranu Lounge bar Coco Barocco u Rogoznici.

U to mesto su došle da rade tokom turističke sezone. Ali već na početku su shvatile da su pogrešile što su verovale pogrešnoj ženi. Vlasnica Tanja Marijanović (60) smestila ih je u kuhinjski tavan.

- Nismo imale ni toalet, samo krevet i ormar. Zapravo smo imale toalet, koji se nalazio u prostoriji njene „desne ruke“ M.G (27), ali nismo imale ključ. U smeštaj je mogao da uđe bilo ko od gostiju, jer je ulaz tamo gde je toalet za goste - rekao je jedan od žrtava.

Ona je dodala da su morale da se tuširaju na plaži i vrše nuždu u toaletu za goste, piše portal 24 sata.

Glavni problem je nastao već drugog dana rada, jer vlasnica nije htela da im isplati obećane putne troškove. Same su ga uzele iz novčanika restorana. Rekle su da će otići, a vlasnica se, kažu, naljutila. Ulaskom u sobu prvo je gurnula jednu na krevet, a drugu na ormar.

- Dok smo se pakovale u sobi, ona i njen pomoćnik su nas napali. Tukla nas je, grebala, bacala stvari. Otkinula mi je pramen kose, pocepala košulju i snažno me gurnula, a ja sam pri padu udarila glavom o kauč – ispričala je oštećena.

Uspela je sve da snimi i poslala snimak napada. Nekako su uspele da se izvuku i pozvale policiju.

- Stavili smo kofere na vrata da ih blokiramo. U međuvremenu su nam došli na vrata i rekli nam da napustimo kuću dok policija ne dođe, da im ne damo izjavu - rekla je devojka.

Policija je privela vlasnicu i dvoje zaposlenih od 20 i 27 godina. Ceo incident su potvrdili.

– Sprovedenom kriminalističkom istragom utvrđeno je da su oštećene devojke odlučile da napuste posao na kojem su radile, a po ranijem dogovoru im je obećan novac za putne troškove do mesta stanovanja, koji su uzele iz novčanika u restoranu. Kako se osumnjičeni sa tim nisu složili, došli su u sobu oštećenih gde su uz upotrebu fizičke sile uzeli novac namenjen za putne troškove, a pritom su više puta gurane i lakše povređene - napisala je policija.

Trojka je krivično prijavljena Opšinskom državnom tužilaštvu zbog iznude i predata pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

(Telegraf.rs)

Video: Lopovi ukrali mobilne vredne oko 100.000 evra za 100 sekundi: Još jedan video pljačke u Hrvatskoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA