Vreme čitanja: oko 1 min.

Mrtav pijani ušao je u policijsku stanicu u 5 ujutru i izmislio zločin: Grdno se pokajao

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ispričao da ga je jedan muškarac udario pesnicom u glavu, a drugi mu ukrao novac

  • 0
Pag, Hrvatska policija privela osumnjičenog za ubistvo na Zrću Printskrin: Tanjug.rs

Zbog bizarne laži koju je izneo policajcima, mortus pijani mladić u Zagorju biće krivično kažnjen.

„Krivičnom istragom utvrđeno je da je muškarac star 28 godina lažno prijavio krivično delo razbojništvo. Naime, 28-godišnji muškarac je u subotu oko 4.50 časova pod vidnim dejstvom alkohola došao u policijsku stanicu i podneo krivičnu prijavu protiv nepoznatih počinilaca.

Prilikom podnošenja krivične prijave 28-godišnjak je naveo da je u noći 14./15. jula bio u restoranu u Zaboku gde je konzumirao alkoholna pića i stražari su ga izbacili iz lokala, nakon čega je pešice krenuo na parking, gde su dvojica muškaraca izašla iz automobila.

On je dalje naveo da ga je jedan muškarac udario pesnicom u glavu, usled čega je pao, dok je drugi muškarac iz torbice uzeo sumu od 14.700 evra i mobilni telefon.

Policijski službenici Policijske stanice Zabok su tokom kriminalističkog istraživanja pronašli mnoge nelogičnosti u iskazu 28-godišnjaka koji je podneo krivičnu prijavu, te su u ponedeljak ponovo obavili razgovor sa njim.

Tom prilikom je izjavio da protiv njega nije počinjeno krivično delo razbojništvo, niti bilo koje drugo krivično delo ili prekršaj, a svoje izmišljene navode je pravdao činjenicom da je bio višednevno alkoholisan, te da je tokom vikenda pronašao mobilni telefon u vikendici, a novac u porodičnoj kući.

Ovaj 28-godišnjak je u utorak u potpunosti priznao da je lažno prijavio zločin i da ne poseduje navedeni novac.

Protiv 28-godišnjaka podnesena je prijava zbog sumnje da je lažno prijavio krivično delo“, ističu u zagorskoj policiji, a prenosi portal Danica.hr.

(Telegraf.rs)

Video: Orobili radnju za 100 sekundi: Odneli telefone vredne 100.000 evra

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA