Vreme čitanja: oko 1 min.

Detalji o radniku koji je bio u kranu koji je srušila oluja: Otkriveno kako je preživeo neverovatan pad

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zahvaljujući neverovatnoj sreći, mukarac je preživeo, ali je zadobio teške povrede.

  • 0
Nevreme, Zagreb Foto: Tanjug

Jedan od najdramatičnijih snimaka nastalih tokom nevremena koje je pogodilo Zagreb zasigurno je onaj na kom se vidi kako vetar ruši visoki kran koji potom pada na ulicu. Ali, još je strašnije saznanje da je u kabini dizalice tokom pada bio čovek.

"Ruka" dizalice radniku (36) je spasila život jer je ona prva pala, a kabina u kojoj je on sedeo pala je na nju, piše 24sata.hr.

Zahvaljujući neverovatnoj sreći, mukarac je preživeo, ali je zadobio teške povrede. Radi se o indijskom državljaninu koji je hospitalizovan u bolnici Sveti Duh u Zagrebu. Njega je u popodnevnim satima obišao i ministar zdravstva Vili Beroš.

Hitne službe su i dalje na terenima širom Zagreba, a gradonačelnik je uputio apel građanima da ne izlaze iz svojih domova jer je u toku prekid javnog prevoza, a posebno da se ne kreću automobilima jer time otežavaju hitnim službama prolaz dok se raščišćavaju saobraćajnice od grana koje su pale i blokirale ulice.

(Telegraf.rs)

Video: Veliko nevreme pogodilo Hrvatsku, sad ide ka Srbiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA