≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pijani policajac službenim vozilom sleteo u kanal: U nesreći poginuo policijski pas

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policajac je odmah udaljen iz službe

  • 0
Hrvatska policija Foto: Shutterstock

Pijani policajac napravio je saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradao službeni policijski pas Puma. Odmah je udaljen iz službe.

Na državnom putu D55, u petak u 22.30 časova, policijski službenik star 55 godina upravljao je specijalnim službenim vozilom za prevoz službenog psa iz grada Županje u smeru ka graničnom prelazu Županja.

Usled neprilagođene brzine, zadnja leva strana vozila udarila je u zadnji desni deo kombija kojim je u istom smeru upravljao vozač (55) iz Bosne i Hercegovine, u kojem se nalazilo 6 putnika, takođe državljana Bosne i Hercegovine.

"Nakon udara, službeno vozilo je sletelo u odvodni kanal gde se prevrnulo na krov. U trenutku udesa u službenom vozilu se nalazio se službeni nemački ovčar. Utvrđeno je prisustvo alkohola u telu policajca 1,45 promila.

U saobraćajnoj nesreći nije bilo povređenih. Policajac je prekršajno procesuiran, udaljen je iz službe i protiv njega će biti podnet zahtev za pokretanje disciplinskog postupka“, saopštila je policija.

Kako saznaje portal 24 sata u nesreći je poginuo policijski pas Puma. Nije poznato da li je Puma bila u specijalnom transportnom sanduku ili je bila na sedištu suvozača.

Puma je obučena da pronađe drogu. Jedno vreme je bila aktivna na severu Hrvatske, gde je došla do mnogih uspešnih otkrića. Kasnije je prebačena na istok zemlje, gde je bila u interventnoj jedinici i takođe je tražila drogu.

(Telegraf.rs)

Video: Oboren policajac na motoru u Novom Sadu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA