Vreme čitanja: oko 1 min.

Identifikovani akteri tuče u restoranu u Rafailovićima: Letele stolice, ima i povređenih Srba

Vreme čitanja: oko 1 min.

U incidentu u Rafailovićima učestvovala su četvorica ruskih državljana koja su u alkoholisanom stanju prvo automobilom vozili na šetalištem u Rafailovićima gde su umalo udarili motociklistu

  • 0
Tuča u Rafailovićima Printscreen: Tiktok

Policija je identifikovala aktere tuče koja se prethodne nedelje dogodila u mestu Rafailovići u Budvi i podnela prekršajne prijave protiv osam osoba zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru, saopšteno je iz Uprave policije.

Podsećaju da je budvanska policija 18. jula oko 20.20 sati obaveštena da je ispred jednog ugostiteljskog objekta došlo do narušavanja javnog reda i mira - prvo verbalnim, a potom i fizičkim konfliktom između više lica, prenosi RTCG.

- Nakon niza preduzetih radnji identifikovani su svi akteri događaja i utvrđeno da je L. E., državljanin Ruske Federacije prvo grubo vređao jedno lice iz Budve, na koji način je počinio prekršaj iz Zakona o javnom redu i miru. Nakon toga je L. E. prišao štandu jedne turistčke agencije, gde je počinio prekršaje na štetu zaposlenog. Potom je došlo do fizičkog obračuna između, sa jedne strane L. E., L. D. i L. D. državljana Ruske Federacije, a sa druge strane dva lica iz Republike Srbije - V. M. i V. M., državljanina Bosne i Hercegovine B. P. i državljanina Crne Gore Lj. E. - saopšteno je iz Uprave policije.

Svi učesnici fizičkog sukoba će prekršajno odgovarati.

- Nakon ovog događaja, došlo je do fizičkog obračuna između L. E. i Lj. D . iz Podgorice, te je protiv njih takođe podneta prekršajna prijava. Sa prikupljenim obaveštenjima, lekarskim izveštajima u kojima su konstatovane lake telesne povrede kod  L. D. L. D i V. M., izuzetim video nadzorima i javno objavljenim video zapisom detaljno je upoznat dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, koji se izjasnio da se u radnjama gore navedenih lica ne stiču elementi krivičnog dela - navedeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA