≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Horor na Jadranu: Velika ptica napala dečaka, zamalo mu iskopala oko

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čudno je, kaže majka, da je gnjurac napao dete bez ikakvog povoda, barem vidljivog, jer niti je u blizini bilo gnezdo, niti su bili njegovi mladunci

  • 0
Ptice Foto: Tanjug/AP

Na plaži u Banjolama u Istri, krajem prošle sedmice, gnjurac je napao 12-godišnje dete dok je bilo u plićaku i pokušavalo da stavi masku za ronjenje. Gnjurac mu je prišao s leđa i počeo da ga snažno udara kljunom po telu i glavi.

"Prošli smo horor, ali sa dobrim krajem. Oči su, srećom, ostale čitave, samo je donji kapak dobro uštinut", ispričalaje majka deteta za Istra24.

"U jednom trenutku smo opušteno sedeli na plaži, a u drugom smo se borili s pticom koja je pokušavala da iskopa oči našem detetu. Dete je počelo da vrišti i pokušavalo se obrani od agresivne ptice. Isprva nismo ni shvatili šta se događa. Muž je zatim skočio te zgrabio dete i odvukao ga iz mora. Gnjurac se nakon napada udaljio", ispričala je majka. Kaže da je sve prošlo bez težih povreda.

Čudno je, kaže majka, da je gnjurac napao dete bez ikakvog povoda, barem vidljivog, jer niti je u blizini bilo gnezdo, niti su bili njegovi mladunci.

"Ne pamtim da se takvo što dogodilo na istarskim plažama. Napao je iz čista mira", dodala je.

(Telegraf.rs)

Video: Zastrašujući prizor: Džinovska ptica agresivno nasrnula na devojku u Zoo vrtu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA