Vreme čitanja: oko 1 min.

Kućna pomoćnica iz Zagreba ukrala 112.100 evra: Policija objavila gde je sakrila novac i kako ga je trošila

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novac je sakrila uz pomoć 56-godišnjeg muškarca sa kojim je zajedno trošila evre

  • 0
Krađa kućna pomoćnica Foto: Shutterstock

Jedna 51-godišnja žena je više od godinu dana obavljala kućne poslove za dvojicu muškaraca od 49 i 61 godinu i ukrala nekoliko koverata iz njihovog stana.

Zagrebačka policija prijavila je 51-godišnju ženu koju sumnjiči da je kao kućna pomoćnica od poslodavaca ukrala 112.100 evra, kao i 56-godišnjeg muškarca za kojeg sumnjaju da je sakrio novac, nakon čega su ga zajednički potrošili za lične potrebe.

Policija je prijavila da je 51-godišnja žena više od godinu dana svakodnevno obavljala kućne poslove za 49-godišnjaka i 61-godišnjaka, a zatim iz njihovog stana u Vrbanićevoj ulici ukrala više koverata.

Nakon toga, dodala je policija, ona je novac sakrila u svom stanu na području Trnja, uz pomoć 56-godišnjeg muškarca koji joj je na bankovni račun položio 2.000 evra, dok su na kupovinu ličnih stvari zajedno potrošili skoro 5.000 evra, piše Jutarnji list.

Policajci su u utorak, pretresom stana u Trnju, pronašli ostatak novca i protiv njih dvoje podneli krivičnu prijavu Opštinskom krivičnom državnom tužilaštvu u Zagrebu.

(Telegraf.rs)

Video: Grupa pripitih lopova uspela da opljačka skoro kontunzovanog momka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA