Vreme čitanja: oko 1 min.

Masovna tuča u Neumu, ima povređenih i privedenih: Dok je policija smirivala situaciju, došlo i do nesreće

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sledi podnošenje prekršajnih prijava protiv odgovornih osoba za haotičnu situaciju u Neumu

  • 6
Neum, BiH Neum, BiH / Foto: Wikimedia/Pudelek/Marcin Szala

U Neumu je juče izbila masovna tuča u kojoj je bilo povređenih i privedenih osoba, a dok je policija smirivala haotičnu situaciju, došlo je do saobraćajne nezgode, potvrdio je MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Kako navode iz MUP-a, HNK u PS Neum je juče prijavilo više građana da je u Ulici Franje Tuđmana došlo do narušavanja javnog reda i mira u većem obimu od strane više osoba.

"U narušavanju javnog reda i mira učestvovali su S. M. (37) iz Neuma, M. M. (33) iz Živinica, A.T. (47) iz Visokog, R.P. (28) iz Stoca, S.B. (40) iz Neuma tučom protiv S.D. (17) iz Stoca, M.M. (34) iz Neuma, A.Z. (25) iz Gračanice, M.B. (23) iz Neuma i T.P. (26) iz Gračanice. Lakše telesne povrede zadobili su M.A. i A. Z., a S.M. je zadržan u prostorijama Policijske stanice do otrežnjenja", navode iz MUP-a HNK.

Prilikom masovne tuče, kako navode došlo je i do saobraćajne nezgode u kojoj je S.B. vozilom marke Golf udario u desnu bankinu, a potom u opremu terase jedne picerije.

"Prilikom smirivanja nastale situacije došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je oštećeno parkirano službeno vozilo marke VW Golf od strane vozila marke BMW kojim je upravljao R.P.", navode iz MUP-a HNK.

Uviđaj saobraćajnih nezgoda su izvršili pripadnici PS Neum i PS za SP Čapljina, navodi "Klix".

Iz MUP-a HNK navode da su preduzete sve potrebne mere, te sledi podnošenje prekršajnih prijava protiv odgovornih osoba za haotičnu situaciju u Neumu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA