Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ne stavljaj mi to na stvari!" Pogledajte zašto je pobesneli gost potpuno izgubio živce na plaži u Hrvatskoj

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Slikaj, slikaj, dolazi komunalni redar. Dobro sam te upozorio“, vikao je turista

  • 1
Plaža, ljudi, odmor, more, suncobrani Foto: Tanjug/AP

Pobesneli gost potpuno je izgubio živce na čuvenoj hrvatskoj plaži koja je inače poznata kao destinacija sa najvećim brojem koncesionih odobrenja za postavljanje ležaljki i suncobrana.

Naime, na hrvatskoj plaži sa najviše ležaljki, onoj u Baškoj Vodi, ni ove sezone nije nedostajalo scena obračuna koncesionara i gostiju sa peškirima, a najnoviju zabeležio je čitalac Jutarnjeg lista.

Naime, kako se može videti na snimku OVDE, pobesnelom gostu koncesionar, jednog od njih čak 114, stavio je plastičnu ležaljku preko peškira, koju je gost potom u besu bacio u more i pozvao komunalnu policiju.

"Slikaj, slikaj, dolazi komunalni redar. Ne stavljaj stvari na moje stvari. Dobro sam te upozorio“, čuje se i vidi gost sa peškirom, a u pozadini koncesionar vadi svoju ležaljku iz mora i vraća je na plažu, ovoga puta pored peškira.

Ne zna se šta je bilo kada je došao komunalac, ali je zato Baška voda poznata kao destinacija sa najvećim brojem koncesionih saglasnosti za postavljanje ležaljki i suncobrana, često suprotno propisima, što ljuti meštane.

Naime, vlasnici koncesionih dozvola često zatrpaju čitavu plažu ležaljkama, što je kontra propisima po kojima ih moraju držati na gomili i stavljati tek nakon što gost to zatraži i plati. Ostatak plaže mora biti dostupan onima koji ne žele da iznajmljuju ležaljke.

(Telegraf.rs)

Video: Dramatični momenat kada su spasioci stigli do uplakane devojčice: Struja ju je nosila na pučinu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srki

    29. jul 2023 | 12:26

    Na Kipru je to lepo uređeno. Vlasnik ležaljki i suncobrana je grad i na svim plažama je ista cena, 2,5€ za ležaljku i isto toliko za suncobran. Niko nikom ne brani da bilo gde na plaži postavi svoje suncobrane i peškire. Takođe, svuda ima barova i restorana na plaži, ali niste u obavezi ništa da poručite, ako želite sami idete po piće i cene su više nego pristojne. Ako želite možete poneti i svoju hranu i piće. Svi su opušteni, gostoljubivi i lepo raspoloženi, i niko ne gleda šta drugi rade. Svi su došli da se odmore i lepo provedu i to im je najvažnije. Protaras i Aja napu ne bih menjao ni za šta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA