Vreme čitanja: oko 1 min.

Kristina slala poruke supruzi svog ljubavnika i vređala je, a onda i njegovom ocu: Proglašena je krivom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Suprugu svog ljubavnika vređala je porukama da je ružna, debela i da joj je majka kriva za izgled

  • 1
Viber poruke foto Foto: Viber/Promo

Kristina (30) je proglašena krivom i osuđena za nametljivo ponašanje prema supruzi i ocu svog ljubavnika.

Prema presudi, od februara do septembra u Zagrebu je često slala poruke supruzi svog ljubavnika i „vređala je da je ružna, debela, da joj je majka kriva za izgled, da je jadna i slala joj SMS poruke u kojima preti da će videti šta sledi i da će to biti III svetski rat".

Pored toga, poslala je supruzi i majci fotografije neprimerenog sadržaja sa svojim ljubavnikom, došla u zgradu na adresi prebivališta njenih roditelja i jednom došla na ulazna vrata njihovog stana, gde je pokušala da razgovara sa ocem koji ju je izbacio.

Njenoj majci se predstavila kao supruga muža njene ćerke, zvala i ostale članove njene porodice, a njenoj sestri poslala nekoliko SMS poruka. Zbog toga je supruga njenog ljubavnika osećala strah za sopstvenu bezbednost, kao i za bezbednost članova svoje porodice, kao i osećaj uznemirenosti i anksioznosti, piše portal Danica.hr.

Od februara do maja u Zagrebu, Kristina je često slala uvredljive SMS poruke ocu svog ljubavnika, u kojima je „vređala njega, njegovu ženu i njihovog sina i ostavljala komade papira na ulici u kojoj je živeo i okolnim ulicama, na kojima je napisala za njegovog sina da ima vanbračnu decu“.

Kristina je sve priznala tokom istrage. Pravdala se da je njen ljubavnik "otac njeno dvoje dece, koje nikada nije priznao, pa su otišli ​​na DNK analizu, a ni on za njih ne plaća alimentaciju“.

Proglašena je krivom i osuđena na godinu dana uslovno. Presuda je ništavna i Kristina, koja je inače samohrana i nezaposlena majka, može da uloži žalbu.

(Telegraf.rs)

Video: Influenserka na TikToku prikazala koliko se ugojila nakon karantina, pa dobila preteće poruke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    1. avgust 2023 | 23:15

    A ljubavnik nevin.Supruga živi s likom koji nije u stanju ni da zastiti porodicu ni da zbrine decu koju pravi okolo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA