Vreme čitanja: oko 1 min.

Tragičan kraj: Iz helikoptera uočeno beživotno telo, sumnja se da je u pitanju mladić nestao na Durmitoru

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Jedna muška osoba je natradala u masivima Durmitora. Njegovo telo uočeno je iz vojnog helikoptera", potvrđeno je u Upravi policije

  • 0
Čačak Žabljak Stefan Raičević Durmitor Foto: RINA

Mladić, strani državljanin, koji se juče tokom jutarnjih sati izgubio na Durmitoru nakon opsežne potrage najverovatnije je pronađen mrtav u predelu vrha Šljeme. Čekaju se rezultati obdukcije i identifikacije, kako bi se zvanično utvrdio identitet poginulog.

- Jedna muška osoba je natradala u masivima Durmitora. Njegovo telo uočeno je iz vojnog helikoptera, koji je danas zajedno sa članovima Gorske službe spašavanja poslat u potragu za nestalim - potvrđeno je za RINU u Upravi policije.

Inače, Šljeme (2.455 mnm) je treći po visini vrh Durmitora, odmah posle Bobotovog kuka (2.522) i Bezimenog vrha (2.487) i moglo bi se reći da ustvari nije vrh već deo planinskog masiva Durmitor.

Nadležni još jednom apeluju na sve planinare da vode računa o svom kretanju i da to nikako ne čine van obeleženih staza, kao i da budu u pratnji osoba koje poznaju teren, ali i adekvatno odeveni i obuveni.

(Telegraf.rs)

Video: Dok se na plažama "umire" od vrućine na crnogorskoj planini još ima snega

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA