Vreme čitanja: oko 1 min.

Pijani se vozili u Mercedesu, pucali iz kalašnjikova, pa otišli da popiju još koju: Užas u Hercegovini

Vreme čitanja: oko 1 min.

Samo pukom srećom niko nije povređen

  • 1
Policija automobil kola rotacija Foto: Shutterstock

Policijskoj upravi Čapljina sinoć je u 22:40 sati prijavljeno da nepoznata osoba u Šuškovom naselju puca u vazduh iz automatskog oružja kroz prozor sivog Mercedesa.

Nedugo zatim prijavljena je pucnjava na Počitelj brdu, u blizini groblja.

"Po saznanju da bi se počinitelji mogli nalaziti u jednom od ugostiteljskih objekata u Modruču, policijski službenici PS/SP Čapljina ispred jednog ugostiteljskog objekta u Modriču zatekli su vozilo marke Mercedes sive boje, u kome se nalazila automatska puška kalašnjikov", navode iz MUP-a HNK prenosi Avaz.

Kako dodaju, u ugostiteljskom objektu zatečen je M. K. (30) iz Šuškovog naselja koji je priznao da je on upravljao navedenim vozilom, te da je automatska puška njegova. M. K. je alkotestiran pri čemu mu je utvrđeno prisustvo 2,57 posto alkohola.

S navedenim je u društvu bio P. Š. (22) iz Šuškovog naselja, koji je takođe alkotestiran i utvrđeno mu je 1,49 posto alkohola.

Predmeti u vezi s krivičnim delom su uz potvrdu izuzeti, a navedene osobe su lišene slobode i zadržane u prostorijama za zadržavanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA