Vreme čitanja: oko 2 min.

Hteo je da ubije ženu, a onda je ušao u komšijinu kuću: Nezapamćen zločin u Koprivnici

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Bilo je užasno i sve je bilo puno krvi. Kada sam ušao smučilo mi se, nisam to mogao da gledam, a Ivan se više nije čuo i verovatno je pre mog ulaska preminuo", kaže potreseni komšija

  • 0
Hrvatska policija Foto: Shutterstock

Koprivnicu je potresao zločin koji je stanovnike ovog mirnog gradića ostavio u šoku, javlja ePodravina.

Policija je na licu mesta, odnosno pred kućom ubice koji je u svom suludom pohodu ubio 68-godišnjeg komšiju Ivana Vrhovskog. Nedaleko od mesta zločina policajci su zatekli 38-godišnjeg ubicu i uhapsili ga.

Ekipa portala ePodravina razgovarala je s prvim komšijom, Mihaelom, koji je sve čuo tokom noći i video posledice.

Kako je ispričao, muškarac koji je ubijen živi na početku, a ubica na kraju ulice.

"Prvo je hteo da ubije ženu, ali je uspela da pobegne. Potom je izašao iz kuće da je nađe i nekako je završio u kući u kojoj je izbo komšiju. Ponovno je izašao na ulicu i upao u još jednu kuću gde je ispreturao kuhinju dok ga taj komšija nije savladao i izbacio napolje – priča ovaj komšija.

Kada se Mihael probudio i izašao na ulicu prvo što je video je komšija koji je uspeo da savlada pomahnitalog 38-godišnjaka.

"Mislio sam da je to razlog vike i lupanja, ali odmah nakon toga prizora čuo sam kako komšija Ivan zapomaže i govori 'policija, policija'", priča Mihael.

Nakon što je čuo zapomaganje odlučio je da uđe u Ivanovu kuću. Prizor je bio stravičan.

"Bilo je užasno i sve je bilo puno krvi. Kada sam ušao smučilo mi se, nisam to mogao da gledam, a Ivan se više nije čuo i verovatno je pre mog ulaska preminuo", kaže potreseni Mihael.

Stanovnike Zagorske ulice šokirao je nemili događaja koji je, složni su, posledica doseljavanja "svakakvih osoba" u njihovu ulicu. U ulici, kažu oni, ima dosta kuća koje se iznajmljuju pa se često menjaju stanari. I ubica se tek nedavno doselio.

"Njegova supruga je kupila kuću na kraju ulice i pre tri mjeseca on je došao da živi kod nje. Saznali smo da je narkoman, a droga je verojatno i uzrok njegovog suludog pohoda. Ivan je bio komšija za poželeti i za kog nismo takoreći ni znali jer je bio miran i nikad se s nikim nije sukobio. Zla sudbina je očigledno htela da divljak upadne u njegovu kuću u potrazi za ženom, a divljak ga je bez razloga i ikakvog povoda ubio. Prestrašno" kažu stanovnici Zagorske ulice.

(Telegraf.rs)

Video: Za samo 3 minuta teren kompletno potopljen: Snaga prirode u jednom snimku iz Zagreba

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA