≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ubica iz Gradačca objavio novu jezivu fotografiju: U krilu mu ćerka, a na licu osmeh

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njegovi pratioci su potreseni kako ubistvom, tako i njegovim postupcima nakon istog, a ispod slike odmah su osvanuli komentari osude

  • 0
Nermin Sulejmanović, Gradačac Foto: Instagram/iron_bb24

Nermin Sulejmanović, koji je danas na Instagramu uživo objavio ubistvo svoje supruge, nakon što se lajv uključio putem ove društvene mreže preteći da će nastaviti dalje, objavio je fotografiju svoje porodice, a nakon toga i deteta.

Na drugoj fotografiji koju je postavio vidi se kako se ubica smeje dok mu dete sedi u krilu i drži ruku na njegovim ramenima.

Njegovi pratioci su potreseni kako ubistvom, tako i njegovim postupcima nakon istog, a ispod slike odmah su osvanuli komentari osude.

Podsetimo, monstrum iz Gradačca je prethodno objavio i fotografiju sa ženom i detetom ispod koje je ostavio jezivu poruku, a koja je ubrzo obrisana.

Nermin Sulejmanović, Gradačac Foto: Instagram/iron_bb24

Muškarac je na društvenoj mreži Instagram objavio video izuzetno uznemirujućeg sadržaja, navodeći gledateljima da će uživo videti ubistvo.

Potom se na videu vidi kako uzima pištolj i ispaljuje metak u čelo ženskoj osobi. Takođe, na videu se može čuti i plač deteta koje se nalazilo u neposrednoj blizini.

Pokrenuta je velika policijska akcija, a kako se saznaje on se potom ubio pred policajcima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA