≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dilovao drogu, hapšen zbog tuča, nasilničkog ponašanja...: Debeo dosije monstruma iz Gradačca

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nermin Sulejmanović u dugogodišnjoj kriminalnoj karijeri ima niz teških dela

  • 0
Nermin Sulejmanović, Gradačac Foto: Instagram/iron_bb24

Nermin Sulejmanović koji je jutros ubio svoju suprugu i još nekoliko ljudi u Gradačcu od ranije je poznat organima gonjenja.

On u dugogodišnjoj kriminalnoj karijeri ima niz teških dela. Tokom 2016. godine za njim je Kantonalni sud u Tuzli raspisao međunarodnu poternicu zbog nasilničkog ponašanja nad policajcem.

Najpoznatiji je po tome što je 2014. godine uhapšen u velikoj policijskoj akciji "Nikita" zajedno sa još 10 dilera. Oni su pokušali da prokrijumčare čak 806 kilograma marihuane iz BiH za Hrvatsku. Organizator svega je bio Albanac Gjovalin Vuksanaj.

Ranije, 2014. godine, je bio uhapšen u Gradačcu kao član kriminalne grupe Emira Kodžage. Na teret im je stavljeno da su se godinama bavili trgovinom drogom.

Sulejmanović je više puta privođen radi tuča i nasilničkog ponašanja, a na društvenim mrežama je objavljivao i svoje fotografije na kojima se vidi kako ga policija vodi s lisicama.

Osim kriminalnog, Sulejmanović ima i sportsku pozadinu. Prošlog leta je u Pragu osvojio prvo mesto u bodibilding takmičenju. U pitanju je bilo međunarodno takmičenje IFBB diamond cup, piše sarajevski portal Raport.

On je danas, nakon kraćeg bekstva posle monstruzonih ubistava, izvršio samoubistvo.


(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA