≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Nermin Sulejmanović bio u sukobu sa žrtvama, ubio ih iz osvete?

Vreme čitanja: oko 3 min.

Nermin je svoj krvavi pohod počeo u vikendici, u kojoj je, naočigled javnosti, prenoseći sve na Instagramu, usmrtio svoju suprugu, nakon čega je krenuo vozilom ka gradu gde je upucao mladića, a potom je otišao na drugi deo grada, gde je ubio oca tog mladića, sa kojim je navodno od ranije bio u sukobu

  • 14
Nermin Sulejmanović, Gradačac Foto: Instagram/iron_bb24

Čitav region šokiran je događajima u Gradačcu, gde je Nermin Sulejmanović danas ubio tri, ranio još tri osobe, a potom sebi oduzeo život.

Građani ovog mesta kažu da im je Nermin poznat od ranije po svom ponašanju, a poznaju i osobe koje je ubio, oca i sina sa kojima je, kako piše Klix, bio u sukobu.

Nermin je svoj krvavi pohod počeo u vikendici, u kojoj je, naočigled javnosti, prenoseći sve na Instagramu, usmrtio svoju suprugu.

Prema dosadašnjim informacijama iz istrage, nakon toga je seo u svoj automobil, zaputivši se u centar Gradačca, u nameri da nastavi sa svojom, kasnije će se ispostaviti, krvavom osvetom.

Zaustavio se u blizini jednog ugostiteljskog objekta, nakon čega je sa nekoliko hitaca iz pištolja teško ranio muškarca mlađe životne dobi. Taj 23-godišnjak je preminuo u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli.

"Sve se odigralo u nekoliko trenutaka. Izašao sam iz svog objekta kako bih uslužio mušteriju, nakon čega je on stigao automobilom. Veoma brzo je ispalio dva hica u pravcu muškarca koji je bio u drugom automobilu, nakon čega se udaljio", priča jedan od očevidaca za Klix.

Sulejmanović je nakon toga otišao na drugu lokaciju gde je ubio drugu mušku osobu. Naknadno je utvrđeno da je reč o ocu mladića u kojeg je ranije pucao u blizini ugostiteljskog objekta.

"Oni su od ranije bili u sukobu. Pokrenuli su neki zajednički posao u kojem nisu uspeli, imali su razmirice. One su dodatno produbljene određenim nesuglasicama koje su imali u privatnom životu i ovo je zapravo jedan oblik njegove osvete", ističe očevidac sa početka priče za Klix.

Nakon trostrukog ubistva, i u međuvremenu ranjavanja tri osobe od kojih je i jedan policajac, Sulejmanović se udaljio od grada te je na lokalitetu koji pripada naselju Ledenice izvršio samoubistvo. Nešto pre toga, uživo se javio svojim pratiteljima na društvenoj mreži Instagram, što je mnogima dodatno zaledilo krv u žilama.

Građani Gradačca su i dalje u šoku i neverici.

"Sulejmanovića lično nisam poznavao, ali mogu reći da je njegovo ponašanje bilo nedolično, shodno onome što sam viđao na gradskim ulicama. Svi smo tokom celog dana bili veoma uznemireni. Trebaće vremena kako bismo se smirili", ističe on.

Ministar unutrašnjih poslova TK Hajrudin Mehanović je rekao da je shodno dosadašnjoj istrazi utvrđeno da je Sulejmanović ljude ciljano ubijao iz osvete.

"Ovo je jedan od najtežih dana za Gradačac u kontekstu njegove sigurnosti, ali i u kontekstu složenosti rada policije. Mi smo sve svoje resurse stavili na raspolaganje, a krajnji ishod su tri ubistva i samoubistvo, uz ranjavanje tri osobe”, navodi Mehanović.

Kako je kazao, Sulejmanović je od ranije bio poznat policiji po kriminogenom i socijalno neprihvatljivom ponašanju.

"Istraga će pokazati kakve su postojale veze između osoba koje je on ubio, izuzev policijskog službenika koji je ranjen na službenoj dužnosti. Takođe, dosad je utvrđeno da on nije imao dozvolu za naoružanje koje je posedovao, a zbog svog ranijeg ponašanja", naglašava ministar policije.

Navodi da su u poteru za Sulejmanovićem bile uključene i ostale policijske agencije, među kojima su Policija Brčko distrikta, SIPA, OSA, FUP i MUP Republike Srpske.

Sulejmanović je izvršio samoubistvo u trenutku kada ga je policija opkolila, zvanično je potvrđeno.

Trenutno se u bolnici nalaze dve povrijeđene osobe, odnosno muškarac i žena. Kako je potvrđeno iz Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli, žena je u teškom stanju i lekari joj se bore za život, dok je muškarac stabilnih parametara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pionir

    11. avgust 2023 | 18:06

    Imate sad u gradu manje jednog monstruma a nadajmo se i zadnjeg.

  • Saucesce zrtvama

    11. avgust 2023 | 18:47

    Steroidi mu pojeli mozak.

  • Цига

    11. avgust 2023 | 18:39

    Саучешће ! Је л ће бити разоружавања БиХ, зна ли се шта?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA