≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Snimljena vikendica gde je Nermin ubio suprugu: Sakrivena u šumi, forenzičari i dalje prikupljaju dokaze

Vreme čitanja: oko 2 min.

Večeras je ispred vikendice gde je počinjen stravičan zločin i dalje bio prisutan veliki broj pripadnika policije

  • 4
fičer  Gradačac, mesto na kome je ubijen mladić Foto: Nikola Tomić

U mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, krije se kuća smrti, u kojoj je Nermin Sulejmanović brutalno pretukao, a potom iz pištolja ubio svoju nevenčanu suprugu Nizemu Hećimović, dok je sve to prenosio na Instagramu.

U prostoriji je bilo i njihovo dete, devojčica, koja je srećom ostala nepovređena.

Jezivi snimak, na kojem pomahnitali ubica govori: "Evo da vidite kako izgleda ubistvo uživo", nekoliko sati je stajao na toj društvenoj mreži i pogledalo ga je više od 12.000 ljudi... Nakon ubistva Nizame, Nermin se odvezao u grad, gde je ubio mladića kojeg je od ranije poznavao i njegovog oca, a teško ranio majku.

Večeras je ispred vikendice gde je počinjen stravičan zločin i dalje bio prisutan veliki broj pripadnika policije. Forenzičari su i dalje prikupljali dokaze.

Put do vikendice vodi kraj njive i nije asfaltiran, a kuća je okružen šumom i deluje kao da u neposrednoj blizini nema drugih objekata.

Podsetimo, nakon što je Nermin Sulejmanović ubio troje i ranio još troje ljudi sebi je oduzeo život na jednoj farmi. Policija ga je locirala uz pomoć live snimka na Instagramu, koji je Sulejmanović uključio nakon krvavog pira.

"Ubio sam još dva dušmana, oca i sina", pričao je Sulejmanović, pokazujući pištolj, koji je držao u krvavim rukama.


Upravo je zahvaljujući tim objavama na mrežama ubrzo i pronađen.

"Nama je on tim prenosom, u određenom trenutku pomogao da bude lociran", rekao je Hajrudin Mehanović, ministar unutrašnjih poslova.

Inače, ubijena Nizama Hećimović je Nermina više puta prijavljivala za porodično nasilje, ali je prijave i povlačila iz straha. Poslednji put ga je prijavila pre tri dana.

Prvi podaci iz istrage govore da je Nermin planirao ova ubistva.

"Događaj se dovodi u vezu sa kriminalnim miljeom sa njihovog područja. Ne radi se o nasumičnim, već planiranim ubistvima lica sa kojima je ubica bio u nekom odnosu", rekao je Mehanović.

Mehanović je rekao da Sulejmanović nije imao spisak žrtava, ali da su mladić i njegov otac, koji su ubijeni bili u određenoj vezi sa ubicom.

"Žena koju je ubio je imala sa njim dete, a dva muškarca su imala određene odnose sa njim, koji su u vezi sa njihovom ćerkom, odnosno sestrom ubijenog mladića. Imali su sudski proces. Jedina slučajna žrtva je policajac koji je ranjen", rekao je ministar.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je farma na kojoj Nermin Sulejmanović počinio samoubistvo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Odstetu za dete

    11. avgust 2023 | 22:50

    Poridica ove žene u interesu deteta treba da potrazuje ogromnu svotu od drzave, policije, tuzilastva kao odstetu jer nisu odradili svoj posao na vreme i javni tuzilac posle vise povucenih ženinih prijava a jasno je da je to iz straha nije sam po sluzbenoj duznosti nalozio njegovo privodjenje, proveru i zadrzavanje 30 dana da se sakupe dokazi, pogotovu sto je prijavljeni imao dosije.Uzmite advokata i od drzave obezbedite novcen ovo dete da bar o tome ne brine i da ima od cega samo da se skoluje i ne udaje sutra za budalu.Drzava je nesposobna vise da bilo koga zastiti sto znaci da primaju pkatu za nista i zato moraju platiti odstetu i to ogromnu.Tek tada ce ako svi traze odstetu organi poceti da rade.

  • MILE

    11. avgust 2023 | 22:13

    Tragedija... pitam se, zasto zene jure za tim izopacenim ,,opasnim'' likovima, u ovom slucaju ubica je kriminalac 15-20 godina?

  • Vule

    11. avgust 2023 | 21:15

    A za sta ce im dokazi? Bilo live

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA