Vreme čitanja: oko 1 min.

U Gradačcu proglašena trodnevna žalost nakon zločina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Danas će biti održana sednica veća na kojoj će biti reči o narednim koracima

  • 1
Gradačac, mesto na kome je ubijen mladić Foto: Nikola Tomić

U Gradačcu je proglašena trodnevna žalost nakon što je Nermin Sulejmanović ubio troje ljudi, više osoba ranio, a potom izvršio samoubistvo.

Gradonačelnik ove lokalne zajednice Edis Dervišagić rekao je da je odluku o proglašenju trodnevne žalosti donelo Gradsko veće Gradačca na hitnoj sednici i da će biti na snazi od sutra do 14. avgusta, prenosi Srna.

- Na proširenoj sednici Kolegijuma učestvovao je i kantonalni ministar unutrašnjih poslova koji nas je obavestio da je ovo izlovani incident i da je bezbednosna situacija zadovoljavajuća - rekao je Dervišagić.

On je najavio da će danas biti održana sednica veća na kojoj će biti reči o narednim koracima, prenose federalni mediji.

Nermin Sulejmanović iz Gradačca, osumnjičen da je iz pištolja ubio tri osobe i ranio tri, počinio je samoubistvo, potvrdio je portparol Kantonalnog tužilaštva Tuzla Admir Arnautović.

Sulejmanović je ubio bivšu suprugu i dva muškarca koji su bili otac i sin, i ranio policajca, još jednog muškarca i ženu na različitim lokacijama u Gradačcu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA