≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Otac i sin koje je ubio Sulejmanović su poreklom iz Srbije? Prijatelj otkrio detalje sukoba, spomenuo i ćerku

Vreme čitanja: oko 2 min.

Porodica Džengiz je proživela agoniju tokom dvonedeljnog razdoblja, ne znajući gde se nalazi njihova kćerka

  • 8
Nermin Sulejmanović, Gradačac Foto: Instagram/iron_bb24

Mirnu opštinu Gradačac juče je potresla strašna tragedija koja je ostavila za sobom ranjene i gubitke života, šokiravši zajednicu koja se suočila s nezamislivim nasiljem od strane Nermina Sulejmanovića, koji je izveo krvavi pir u kojem je smrtonosno nastradala njegova supruga i još dvoje ljudi, dok su troje ljudi zadobili ozbiljne povrede.

Nizama Hećimović, prva je nevina žrtva i ujedno nevenčana supruga Sulejmanovića. Osim nje, život su izgubili i Onder Džengiz i njegov sin Denis Džengiz, koji su rodom iz Tutina, ali su imali tursko državljanstvo, jer su kratak period života proveli u Tursku. Sulejmanović je ranio i suprugu Ondera Džengiza, lokalnog policajca Huseina Kotorića i Nedima Pamukovića, sugrađanina koji je takođe zadobio povrede, prenosi Sandžak danas.

A.Bajramović, prijatelj porodice Džengiz, kontaktirao je redakciju Sandžak Danas kako bi otkrio istinu i podelio informacije koje osvetljavaju pozadinu ovog tragičnog slučaja. Prema Bajramovićevim tvrdnjama, Nermin Sulejmanović je izveo niz manipulativnih radnji, uključujući prevaru i krađu, koje su konačno kulminirale u stravičnom nasilju. Bajramović navodi da je Sulejmanović prevario maloletnu kćerku Ondera Džengiza, nagovorivši je da ukrade značajnu sumu novca iz kuće njene vlastite porodice.

Porodica Džengiz je proživela agoniju tokom dvonedeljnog razdoblja, ne znajući gde se nalazi njihova kćerka. Nakon dve sedmice, djevojčica se vratila s manjom sumom novca. Po povratku, njen otac, rahmetli Onder Džengiz, je tražio od Sulejmanovića da vrati novac, što je eskaliralo u ozbiljne konflikte koji su na kraju rezultirali policijom i sudskim postupkom, da bismo sa krajnim epilogom svi već bili upoznati.

- Pre nekih 7- 8 godina ovaj idiot je oteo Džingisovu kćerku koja je u međuvremenu se udala za Pazarca. Tada maloletnoj devojci obećavao zlatnu budućnost, bla… bla…, kako to već pali kod maloletnih curica. Onda je nagovori da ukrade 75000 eur iz kuće i onda odu s tim parama negde u Srbiju. Dve nedelje agonije u Džengisovoj porodici i nakon toga curica se vraća sa milion eura i eto. Naravno Džengis ga je tužio i tražio da mu vrati pare al od toga ništa. Sud i država nisu nista preuzeli da zaštite porodicu Onder i ta je agonija trajala oko 8 godina. Ostalo su detalji da sta se u međuvremenu dešavalo i evo epilog sad svima poznat- napisao je A. Bajramović.

Pa je dalje nastavio:

- Džengis je bio mnogo dobar čovek, veliki borac i jako uspešan čovek od posla. Jedno vreme živeo u Turskoj i zato poseduje i tursko državljanstvo. Inače otac mu bio poreklom iz okoline Tutina - završio je A.Bajramović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Co21

    12. avgust 2023 | 14:15

    Pa sad jel se vratila sa manjom sumom od 75000 evra ili se vratila sa milion. Dogovorite se vec jednom. Iskeno najvise mi je zao ove jadne zene kako prodje juce, tako niko ne zasluzuje, bar nijedna zena. Ovi ostali brate, svi neki mutni

  • Slavica

    12. avgust 2023 | 16:27

    Ubica je pravi kriminalac i manipulator..Tavce treba izbegavati u sirokom luku. Ubi majku svog deteta..Tuga do neba.

  • Viki

    12. avgust 2023 | 16:08

    Drage mame ne možete uzeti dete samo za sebe shvatite da su i očevi roditelji. Na žalost za ovu mamu je kasno i za dete koje je ostalo bez majke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA