≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Koleginice ubijene Nizame nisu znale da od Sulejmanovića trpi nasilje: "U šoku smo"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nismo znali da je žrtva nasilja, krila je, nije iskazivala, rekla je koleginica

  • 30
Gradačac N H nevenčana supruga Foto: Facebook

Građani Gradačca masovno su izašli danas na protest nakon što je njihova sugrađanka Nizama Hećimović, koja je bila žrtva nasilja, brutalno pretučena, pa ubijena.

Njene koleginice s kojima je radila u firmi "Kula" Gradačac u suzama su i šoku.

“Zajedno smo radile godinama. Šok, šok, šok. Nismo znali da je žrtva nasilja, krila je, nije iskazivala. Šta se desilo? Nažalost, trudila se da zaštiti sebe i dete, a niko se nije obazirao, niko je nije zaštitio. Nije imao ko da je zaštiti”, rekla je njena koleginica za medije.

Nakon svega, ističe, ne oseća se sigurno.

Podsetimo, Nermin Sulejmanović juče je ubio svoju nevečanu suprugu naočigled njihove devetomesečne bebe, a zatim ubio još dvoje ljudi i troje ranio, pre nego što je izvršio samoubistvo.

Nerminova i Nizamina devetomesečna ćerkica, koja je pronađena u lokvi krvi kraj majke prebačena je u UKC Tuzla i dete se nalazi na Odeljenju pedijatrije, a njena dalja sudbina nije poznata. Po svemu sudeći, devojčica će biti predata u nadležnost Centra za socijalni rad.

Lekari se i dalje bore za život Denisove majke, koja je zadobila teške telesne povrede, dok je ranjeni policajac nakon zbrinjavanja pušten na kućno lečenje.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je farma na kojoj Nermin Sulejmanović počinio samoubistvo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Palanka

    12. avgust 2023 | 19:00

    To je malo mesto a ona ga prijavljivala policiji, više puta i sigurno se to pročulo. Kolega lažu, jer ih je sramota što joj niko nije pomogao.

  • Viki

    12. avgust 2023 | 21:22

    Normalni mladići ne mogu da nađu devojku, a propaliteti bez problema...koja je već ovo devojka ili žena ubijena od kriminalca ili slično...? To je prosto fenomen. Žene privlače "opasni momci", i bojim se da je to najveći problem!

  • Fatma

    12. avgust 2023 | 17:56

    Da li su koleginice znale da li je bila bar verna supruga,odana svom mužu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA