≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Zaljubiš se, rodiš mu dete, deformišu ti lice te gorilske šake": Potresan status o žrtvi Sulejmanovića

Vreme čitanja: oko 2 min.

Emina je ubijenoj Nizami posvetila potresan status

  • 48
Nermin Sulejmanović, Gradačac, nevenčana supruga Foto: Nikola Tomić, Instagram/iron_bb24, Facebook

Ubistvo Nizame Hećimović, koju je juče krvnički ubio njen nevenčani suprug Nermin Sulejmanović, do srži je potresao čitav region. Sulejmanović je u krvavom piru života lišio još dve osobe, ranio još tri, a potom je sebi presudio.

Iza ubijene Nizame, čije ubistvo je Sulejmanović prenosio na Instagramu, ostala je ćerkica, koje je sada pripala Centru za socijalni rad, dok joj se ne pronađe staratelj...

Od juče, kada se dogodio krvavi masakr, društvenim mrežama kruže statusi koji su puni neverice, besa i očaja što je na Balkanu ugašen još jedan život i to od ruke nasilnika, kojeg je Nizama prijavljivala nadležnima.

U moru potresnih reči izdvojio se status Emine Mušije, koja je napisala veoma emotivnu objavu ubijenoj Nizami.

"Rodiš se, tvoji roditelji presretni, pruže ti sretno detinjstvo. Učiš, završiš jednu školu, drugu, odrasteš. Upoznaš njega. Zaljubiš se. Rodiš mu dete. Curicu. Svoju kopiju. Vaš plod. On postane nasilan. Ti se bojiš. Udari te. Više puta. Odeš u policiju, strah te je za svoje dete. Prijaviš ga. Bojiš se. On se naljuti. Uzme pištolj. Prebije te. Deformišu ti lice udarcima te gorilske šake. Koristeći mišiće istrenirane u teretani i naduvane steroidima.

Koristeći mišiće istrenirane u teretani i napuhane steroidima. Uzme telefon. Uključi live snimanje. Pusti da vaše dete, tvoja ćerkica od dve godine sedi tu, ponovno uzme pištolj i prosvira metak kroz tvoje čelo dok ga gledaš mučeničkim očima punim tuge i straha. Ugasi live snimanje koje je gledalo 15.000 ljudi, svedoka. Ostavi dete u lokvi tvoje krvi, lokvi krvi njene mame i ode.

Upali auto, ponovno uključi live snimanje. Sretan i motivisan da nastavi da ubija. Ubije još dve osobe. Rani tri. I na kraju, kad ga policija stigne, kukavički, bedno i sirotinjski, upuca sam sebe. Ali ovaj put bez live snimanja. Kao pravi heroj. Jadničak.

Ti sada spavaš, večno, u prostranstvu gde nema straha. Nema boli. Nema tuge. Nema njega. Jer on ode na drugu stranu. Južniju. Ali nema ni tvog deteta.. A nije moralo tako biti. Verovala si ovoj državi, njenim organima. Verovala si sudskoj i zakonodavnoj vlasti da će te zaštiti. Da ćeš živeti bez straha. Da će on biti daleko. Verovala si... U prazno. Ja ne želim verovati. Mi ne bi trebalo da želimo da verujemo. Mi treba da promenimo to verovanje u prazno. Ne, mi moramo promeniti tu prazninu, taj šuplji sistem zaštite nazvan pravosudnim sistemom. Ili otići odavde i nikad se više ne vratiti. Svi mi. Jer ovo nije smrt Nizame Hećimović. Ovo je moralna, građanska i duševna smrt svih nas", stoji u objavi Emine, koja je privukla veliku pažnju korisnika društvenih mreža.

Podsetimo, Nizama Hećimović, prva je nevina žrtva Sulejmanovića. Osim nje, život su izgubili i Onder Džengiz i njegov sin Denis Džengiz, koji su rodom iz Tutina, ali su imali tursko državljanstvo, jer su kratak period života proveli u Turskoj. Sulejmanović je ranio i suprugu Ondera Džengiza i lokalnog policajca Huseina Kotorićakao i Nedima Pamukovića, rođaka ubijene Nizame.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    12. avgust 2023 | 21:36

    Uzas i tragedija,ali kako se sve zaljube u te mangupe tj mufljuze nijedna nece za seljaka,paora ili obicnog radnika ..one oce shoping,putovanja,kraljica da bude i onda....

  • Kkk

    12. avgust 2023 | 21:35

    Sve se na kraju svodi na to da moras da pazis sa kim hodas i u koga se zaljubljujes, i radjas mu decu. Nije on takav od juce nego godinama u nazad.

  • Filip

    12. avgust 2023 | 21:48

    Pogledas mu ruke, zuljevi od rada, klanja od umora u devet uvece e onda se zaljubis i rodis mu dete pa te gleda kao boginju i drzi kao malo vide na dlanu, ali ne glupace vole tetovaze, spaljen mozak od raznih sranja koja gutaju da napumpaju te sake i bicepse e takve sake rade ovo sto rade...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA