Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznato stanje žene koju je u Gradačcu ranio Sulejmanović: Probudila se posle operacije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sulejmanović je u petak ubio svoju nevenčanu suprugu, a potom i Harisinog supruga i sina, Džengiza i Denisa Ondera, a, osim Harise, ranio je policajca Huseina Kotorića i građanina Nedima Pamukovića

  • 4
Gradačac, mesto na kome je ubijen mladić Foto: Nikola Tomić

Harisa Onder, koju je Nermin Sulejmanović ranio u Gradačcu kada je ubio njenog supruga i sina, i dalje se nalazi u bolnici.

Ona se probudila nakon operacije koju je imala juče, u svesnom je stanju, komunikativna i samostalno diše, piše Dnevni Avaz.

Ipak, zbog složenosti zdravstvenog stanja i dalje je potrebno intenzivno praćenje i lečenje.

Sulejmanović je u petak ubio svoju nevenčanu suprugu, a potom i Harisinog supruga i sina, Džengiza i Denisa Ondera, a, osim Harise, ranio je policajca Huseina Kotorića i građanina Nedima Pamukovića.

(Telegraf.rs)

Video: Na ovom mestu je Nermin Sulejmanović izvršio drugo ubistvo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena Gojković

    13. avgust 2023 | 10:13

    To je priča mnogih žena sa ovih prostora. Takvih bolesnika I psihopata ima mnogo,naprave porodice,maltretiraju,tuku,zlostavljaju i ženu i decu na sve moguce načine. I sve se završavaju fatalno na ovaj ili onaj način. Posledice ostaju..kod preživelih..A oni su i dalje na slobodi,među nama,šetaju slobodno sa jednom od mnogih maski na licu,čineći štetu I dalje ...

  • Isto odsteta

    13. avgust 2023 | 09:49

    I ova zena, kao i staratelj deteta da trazi milionsku odstetu za pretpljeno od drzave jer organi iste nisu postupali po zakonu i kriminalca ispitali posle prve, druge, trece j cetvrte prijave i drzali u zatvoru ili psihijatriji.Zeni zelim brz oporavak i dobrog advokata a detetu da da prevazidje sve nedace dalje u zivotu i zivi o trosku suda i javnog tuzioca koji ga nije priveo i omogucio da ostane bez majke. Medjunarodni sud pravde ako domaci sudovi nece odredice odstetu drzave.A sud koji ga nije udaljio sad lepo sam da sve buduce plate svog sudije i njegovog nadredjenog uplati u korist deteta na ime odstete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA