Vreme čitanja: oko 1 min.

"Sin me pozvao usred noći, tad poćinje najgora noćna mora svake majke": Poznata novinarka o letu u Hrvatskoj

Vreme čitanja: oko 1 min.

U svom tekstu ona piše da ju je sin nazvao u 2:33 ujutro

  • 17
Hvar Hrvatska plaza more Foto: Shutterstock

Novinarka Sara Vine objavila je tekst koji je objavljen u Daily Mailu, a u kome piše da joj je taksista u Hrvatskoj zaključao sina i urlao na njega.

Sara je napisala tekst o turističkom iskustvu svog sina koje je navodno imao u Hrvatskoj.

U svom tekstu ona piše da ju je sin nazvao u 2:33 ujutro.

- Uzela sam telefon i ostala šokirana. Bio je to moj sin, na odmoru u Hrvatskoj. Rekao je da ga taksista Ubera vozi nazad u apartman koji je unajmio s prijateljima. Vozač je tražio dodatnih 60 evra, koje moj sin nije imao - piše Vine.

- Kad je moj sin odbio da plati, vozač je počeo da urla na njega na hrvatskom. Zaključao je vrata auta i nastavio da vozi dalje od apartmana, u drugi deo grada. Zaključan u autu s ljutim Hrvatom, sin me prestravljeno nazvao za pomoć. Bila sam izvan sebe - piše Vine.

Tvrdi da je uspela da mu pošalje novac preko internetskog bankarstva, nakon čega je podigao gotovinu s bankomata i platio taksistu. Vine navodi da je čitav odmor u Hrvatskoj bio pun sličnih loših iskustava.

- Jedne večeri jedna se devojka odvojila od društva, a trojica muškaraca zaustavila su je i tražila da im preda sav novac i telefon. Rekli su da će je izbosti nožem - piše Vine i upozorava čitaoce na opasnosti destinacija kao što je Hrvatska. Britanska novinarka nije navela ime grada u kojem je došlo do navodnog incidenta ni kada se to dogodilo.

Sara zbog veoma lošeg iskustva svoga sina u Hrvatskoj upozorava mlade da nakon završenih školskih obaveza i ispita dobro prouče mesto letovanja, jer nove destinacije koje su danas i više nego popularne kod mladih, mogu i te kako da budu potencijalno opasni po njih i druge turiste.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zana

    13. avgust 2023 | 13:20

    To moze svuda da se desi. Meni licno u Hrvatskoj sigurno ne. Ova zemlja za mene ne postoji kao destinacija nema tih para. Ni dzabe. S obzirom da stvarno puno radim i odmor mi je jako vazan. Nikada se ne mogu odmarati u zemlji gde je najgori genocid ucinjen mom narodu koji je proteran sa svog ogmjista i gde treba da pazim da mozda nekom ne zasmeta moj govor ili moje registarske tablice i da jos placam moguce napade i ponizenja. Ne mrzim nedaj Boze a ima mora i u drugim zemljama i to mnogo lepim

  • Bata

    13. avgust 2023 | 12:54

    Ma otkud to u rajskoj zemlji, lijepoj njihovoj?!

  • Bgd

    13. avgust 2023 | 12:51

    Samo napred u Hrvatsku. Takvih i sličnih iskustava je na pretek, samo se o tome ne priča mnogo. Posebno je opasno za omladinu tokom noćnih sati, kada se lokalni narkomani i njima slični malo "opuste".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA