≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Potresne reči vlasnika teretane, koji je spasao bebu nakon krvavog pira Sulejmanovića: "Izvini, Nizama"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Izvini Nizama, svi smo zakazali, naveo je Emir u objavi

  • 6
Gradačac Emir Džinović Foto: Instagram/emirdzinovic

Emir Džinović, vlasnik teretane u kojoj je ubica iz Gradačca Nermin Sulejmanović radio kao fitnes trener, a koji je, kako tvrdi, došao na mesto zločina i spasao Nizaminu bebu, oglasio se na društvenim mrežama.

- Pokušao sam, dao sam sebe, rizikovao život svoj, spasen je mali anđeo. Nizama drago mi je što sam te poznavao tvoj osmeh ću zauvek pamtiti, tvoj glas u mojoj glavi će odjekivati. Izvini Nizama svi smo zakazali. Da te Alah u dženet uvede, ženo, kraljice - napisao je on.

Emir se i ranije oglasio nakon zločina u Gradačcu, navodeći da je "spasio bebu koja je bila spuštena na pod u lokvu krvi".

– Da, spasio sam bebu, bila je spuštena na pod u lokvu krvi. Sada je kod mene, na sigurnom. Prizor je bio jeziv. Nesretnu suprugu je isprebijao, bila je neprepoznatljiva. Mi se znamo dugo, on je radio kod mene, nikad nikakvih problema nije bilo. Ne znam kako je došlo do ovoga – rekao je on.

Nakon što je vest dospela u medije, Džinović se susreo sa strahovitim pretnjama.

Naime, Emir je na objavio kakva mu je jeziva poruka stigla.

- Od večeras je na tebe otvoren lov, samo da znaš - napisao je muškarac.

Gradačac N H nevenčana supruga Ubijena Nizama Hećimović Foto: Facebook

Podsećamo, Nizama Hećimović svirepo je ubijena u petak, a Nermin Sulejmanović jezivi zločin prenosio je uživo na društvenim mrežama.

On je, potom, ubio i oca i sina, turske državljane Denisa i Ondera Džengiza, s kojima je bio u sudskom sporu. Ranjeni su policajac Husein Kotorić, rođak ubijene žene, kao i supruga, odnosno majka ubijenog turskog državljanina.

Ćerkica ubijene Nizame je zbrinuta u bolnici, nakon čega će o njoj voditi računa Centar za socijalni rad, do pronalaska staratelja.

Ustanovljeno je da je Nizama četiri dana pre ubistva Nermina prijavila za nasilje. Sudija Opštinskog suda odbio je da odredi mere zabrane prilaska, zbog čega je takođe pokrenuta istraga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    14. avgust 2023 | 12:10

    Da je htio da ubije bebu niko ga ne bi sprijecio, kao i za ovo predhodno. Sad su svi heroji. Odakle uopste ovaj lik tamo sigurno ta teretana nije blizu vikendice. Spasio on bebu sigurno nije, ali jeste ublazio stres bebi ako ju je uzeo u narucje.

  • q

    14. avgust 2023 | 11:09

    Strašno ko horor filmovima. 💔🖤😭

  • Viki

    14. avgust 2023 | 15:46

    I da je sudija odredio meru zabrane prilaska da li bi ludak to postovao kad se odlucio i sam ubiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA