Vreme čitanja: oko 2 min.

Gradačac u suzama čeka sahranu Nizame: Ekipa Telegrafa u najtužnijem gradu na Balkanu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Meštani Gradačca kažu da ništa nije slutilo na tragediju. Pričaju da je Nermin nekad bio problematičan, ali da poslednjih godina nije pravio probleme

  • 16
fičer  Gradačac, mesto na kome je ubijen mladić, Nermin Sulejmanović i nevenčana supruga Foto: Nikola Tomić, Instagram/iron_bb24, Facebook

Gradačac je od petka zavijen u crno. Građani nemo hodaju ulicama oplakujući troje žrtava Nermina Sulejmanovića koji je u petak 11. avgusta svirepo ubio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, a potom i Denisa i Ondera Džengiza, koje je poznavao od ranije.

Prethodno je ranio Nizaminog rođaka, kod kojeg se sa detetom skrivala nakon što je Nermina prijavila za nasilje. Iz tetkine kuće, u kojoj je uspela privremeno da pronađe spas, Nermin je Nizamu sa ćerkicom odvukao u jednu vikendicu nadomak grada gde ju je brutalno pretukao a potom, sve prenoseći na Instagramu, upucao.

Nakon ubistva Nizame vratio se u grad gde je pronašao Denisa, kojeg je ubio u njegovom automobilu, a potom je izrešetao njegovog oca i majku, koja je sa teškim povredama prevezena u bolnicu. Usput je ranio i jednog policajca, a onda je pobegao na jednu farmu gde je, kad ga je policija opkolila, sebi oduzeo život.

U gradu gde je živeo i radio u neverici odmahuju glavom. Kažu da ništa nije slutilo na tragediju. Pričaju meštani da je Nermin nekad bio problematičan, ali da poslednjih godina nije pravio probleme.

"Nikom živom nije jasno šta se desilo i šta je puklo u Nerminovoj glavi", kažu nam šokirani meštani Gradačca.

Svi do jednog, a pričali smo sa bar njih deset, kažu da je poslednjih godina bio miran.

"Znamo da je radio u teretani, da je sve to išlo fino i lepo, hvalili su ga ljudi koje je trenirao. Čak ne znamo ni da je on pravio probleme Nizami. Prvi put smo čuli za to tek kad se dogodila ova tragedija", rekao nam je jedan od meštana koji je molio da ostane anoniman.


Njegov prijatelj je sve vreme odmahivao glavom i sa tugom u glasu našem reporteru rekao reči koje najviše bole.

"Rode dragi, meni nije jasno kako je neko mogao toliko dugo da maltretira i bije ženu, a da se to ne sazna. Koliko nam je žao, toliko nas je i sramota što nismo znali. Opet i da smo znali, ne znam da li bi se iko usudio išta da učini po tom pitanju", rekao je stanovnik Gradačca.

Podsetimo, Nizama Hećimović biće sahranjena danas na lokalnom groblju u Mionici nedaleko od Gradačca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    14. avgust 2023 | 14:40

    Nizami vecni mir i spokoj ! Laka joj crna zemlja ! 😭😭😭. Ubica se nikad ne smirio , niti pronasao mir !!! Monstrum !!!!!

  • Marija

    14. avgust 2023 | 15:15

    Niko nije znao za njene muke, jadna žena krila iz raznih razloga!! Kao fol miran van kuće, šta je monstrum ovoj ženi radio godinama nećemo nikad saznati!! Počivaju u miru Nazima♥️🙏

  • MaraNS

    14. avgust 2023 | 15:46

    Feministkinje gde ste sada? Borite se oko nekih gluposti, a koja je ovo žena po redu od početka godine? Kada će zakon prepoznati da su osobe poput ovog predatori?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA